Hos Salesstyling varetager vi mange opgaver indenfor indretning, og det er noget af det der er virkelig fedt. Ingen opgaver er ens, og vi bliver hele tiden nødt til at tænke nyt og udvide vores kreative horisonter.

Før jul fik vi til opgave at dekorere hos Bad & Stil på Østerbrogade. Her kom vores stylist Camilla virkelig på hjemmebane, da hun i mange år har arbejdet med dekoration og visual merchandising.

Udstillingerne i stueetagen og den enorme kælderetage fik nyt liv med lækkert interiør, og udstråler nu endnu mere eksklusivitet, spastemning og hygge.

Vinduesudstilling hos Bad og Stil. Hvidt badekar med badeværelsesinteriør. Stylet af Salesstyling.
Udstillingsvindue hos Bad og Stil. Hvid håndvask med armatur i krom. Badevægte i krom. Lanterner i bast og badeværelsesinteriør er stylet af Salesstyling.

Vinduerne gik fra at være helt enkle, udelukkende med butikkens egne varer, til nu at give blikfang og hyggelig stemning. Noget der bliver lagt mærke til af de forbipasserende.

Som Bad & Stil efterfølgende skrev til os

“Vi har brugt Salesstyling til at opfriske vores udstillingsvinduer og butik på Østerbrogade. Servicen fra Salesstylings side har været helt i verdensklasse.
De rykkede hurtigt ud, og der har været en topprofessionel service fra start til slut. Lige fra at give besked og følge op på aftalerne, til at have fingeren på pulsen med de flotteste styles og dekorationstilbehør.

Vores store butik samt vores udstillingsvinduer er blevet løftet til et højere niveau, til stor glæde for personalet i butikken og ikke mindst vores kunder.
Vi er meget glade og tilfredse med samarbejdet og giver Salesstyling absolut topkarakter herfra.”

Vi kan kun opfordre til at man kigger forbi butikken på Østerbrogade.