• Wauw  Det smukke sengetppe er kundens eget og passer
  • Hvem kunne ikke tnke sig at blive omfavnet af denne
  • Ugen slutter godt med en komplet indretning i Rungsted salgsstyling
  • I sidste uge indrettede vi det sknneste lille hus i
  • 5 dage  5 komplette indretninger Det har vret en

Vil du have den bedste pris for din bolig?

Med baggrund som uddannet ejendomsmægler, indretningskonsulent og boligstylist, står vi klar til at hjælpe dig med at salgsklargøre din bolig, så den præsenterer sig på den bedst mulige måde. Skal din bolig sælges, eller er den allerede til salg, kan SalesStyling gøre en forskel! Kortere liggetider og højere salgspriser er de to vigtigste grunde til, at bruge os som boligstylist.

Stort set al bolighandel starter på nettet i dag, konkurrencen er stor, og køberne kræsne. Derfor er det vigtigt, at din bolig viser sig fra sin bedste side.
Indimellem er det de små ting, der gør forskellen, andre gange skal der lidt mere til. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke ønsker at pådutte mine kunder noget, men udelukkende inspirerer og guide jer.

Vi arbejder ud fra den filosofi der handler om, at give boligen den ro, harmoni, og respekt som den fortjener. Vi tager udgangspunkt i boligens historie, jeres forventninger, personlige stil, samtidig med, at vi optimerer den, og gør den salgsklar, så den fremstår yderst indbydende på billederne og overfor køberne.

Tomme hjem uden charme, dårlige billeder, halvfærdige projekter, rod, stilforvirring, og kosmetiske fejl, er bare nogle af de små ting som en køber, kan have svært ved at se bort fra.
Det ellers perfekte hus, bliver med andre ord fravalgt, inden det overhoved er vist frem, alene på grund af dårlige billeder, der gør det uoverskueligt for en potentiel køber at se sig selv i ejendommen.

SalesStyling hjælper, rådgiver, og skræddersyr en løsning til dig, så det er DIN bolig, køberne besøger.

Kontakt os på 22516763 allerede i dag, så tager vi en uforpligtende telefonsamtale. Du kan se vores services og priser HER.

Boligstyling

Vi samarbejder bl.a. med..

Vi gør dit hjem indbydende

Vi styler dit hjem udfra husets atmosfære og muligheder, og gør på den måde huset indbydende til dem, som kigger med!

Kontakt os gerne!

I er velkomne til at kontakte os til en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for netop jer.

Det kan være småting

Tit og ofte er det småting, som gør at netop din køber ikke kigger forbi til en fremvisning!