Erhvervs
indretning

Nybolig

Skab mere værdi til din forretning og få flere kunder med en butiksindretning. Du opnår et godt førstehåndsindtryk af butikken, ligger top of mind hos dine kunder, og din butik fremstår som et professionelt salgsvindue, for dem der går forbi. Priser fra small til large.

IMG_5344

Beliggenhed

Glostrup

Størrelse

350 KVM

Kategori

Erhvervsindretning

Produkt

Komplet indretning

“Vi har brugt Salesstyling til indretning af vores butik i Glostrup og resultatet er blevet utrolig godt. Butikken har fået præcis den stemning og det udtryk som vi ønskede og feedback fra kunder og medarbejdere har være meget positiv. Salesstyling var professionel og servicemindede. 

Ydermere, fra et “value for money” perspektiv er vi utrolig tilfredse. Det er min opfattelse, at vi faktisk ville have endt med samlet at bruge flere penge på indretningen, uden SalesStyling. Årsagen er, at Salesstyling har været gode til at vælge de rigtige ting til fornuftige priser.”

STOR ANBEFALING HERFRA.

MARTIN ENEMÆRKE, Indehaver

Før/ efter

Før Efter
Flere cases

  Booking


  Udfyld dit navn og nummer,
  og vi kontakter dig uforpligtende indenfor 24 timer

  De bedste hilsner
  Salesstyling teamet

  Ved at klikke “Send” samtykker du til, at SalesStyling bruger dine oplysninger til at kontakte dig omkring SalesStyling’s produkter. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Se nærmere i vores Privatlivspolitik.