Om Sales Styling

Indehaver Louise Holm står bag succesen SalesStyling ApS, som på ganske kort tid har opnået utrolig stor anerkendelse i markedet.

Som uddannet ejendomsmægler, uddannet indretningskonsulent, og uddannet boligstylist, er kombinationen perfekt for dig som kunde, når din bolig skal sælges, eller hvis du blot ønsker fornyelse af din indretning i dit hjem.

Med en enorm efterspørgsel på vores salgs styling ydelser har vi opnået en helt utrolig vækst på rekordtid, og vores faste indretningsteam står altid klar på at løse de fleste opgaver inden for professionel indretning. Vi indretter alt fra mindre lejligheder til de dyreste villaer i Danmark.
Vi er specialister i projektindretninger af prøveboliger og investeringsprojekter – ligeledes varetager vi også opgaver for mindre erhvervsindretning, butiksindretning og projektstyring til både privat og erhverv. Alle vores stylister er erfarne og uddannede indenfor indretning og hos os er stræber vi altid efter at imødekomme lige præcis de krav og ønsker du har.

Er du blevet nysgerrig på en uforpligtende snak, er du altid velkommen til at ringe.

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med din indretningsopgave.

Tlf. 22516763 eller info@salesstyling.dk