Før/Efter billeder

FØLG OS PÅ INSTRGRAM – Her kommer masser af indretnings opgaver fra hverdagen, sjove og inspirerende hverdags glimt fra livet som boligstylist. Brugernavn: salesstyling.dk #salesstyling

VINDER AF ÅRETS IVÆRKSÆTTER 2018

I efteråret 2018 vandt stifter af Sales Styling Louise Holm titlen som Året Iværksætter Lolland/Falster. Med en en utrolig flot vækst, mål på omsætning, års resultat, antal ansatte og synlighed på sociale medier blev Louise kåret og hele SalesStyling teamet er utrolig taknemmelige for dette skuldeklap.

Billederne er huset vigtigste element for at tiltrække en potentiel køber. Derfor er det en god ide at indrette boligen så den fremstår indbydende og viser sit sande potentiale.

En komplet indretning fra SalesStyling giver dig pengene mange gange igen, når huset skal sælges.

NOMINERET TIL SYDKYST DANMARKS BEDSTE TURIST ATRAKTION.

Vi er stolte over at have Feddet Strand og Feriepark som en af vores fast kunder. Tjek deres lækre hytter der er stylet af Salesstyling, eller se vidoen herunder af deres konceptferiehus ved navn Standhuset Amalie, som SalesStyling har været indover lige fra start til slut. Snart kommer der billeder af det nyeste Feriehus Caroline indrettet til sommeren 2018.

Komplet Styling & Foto styling

Eksempel på Salgs Styling