Service og priser

SalesStyling tilbyder indretning lige fra et enkelt rådgivningsbesøg, til en komplet indretning af et tomt hjem.

Vores primære forretning henvender sig til projektlejligheder, eller ejendomme der skal sælges, men vi hjælper også private kunder og erhvervskunder der ønsker hjælp til et specifikt indretningsprojekt.

Husk at vi altid tilbyder en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor du kan høre, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Rådgivningsbesøg for dig der går i salgstanker

Går du med salgstanker, og vil du gerne have de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg?
Hvad siger køberne om dit hjem? Hvad kan gøre en forskel, så køberne bestiller en fremvisning på din bolig fremfor de andre? 
Uanset hvordan du bor, kan det være en god ide at gøre noget ekstra for, at køberne husker din bolig og booker en fremvisning. SalesStyling har allerede hjulpet over 250 sælgere med at få det bedste frem i deres bolig, når den skal sælges. Book et rådgivningsbesøg og få professionel hjælp til at komme godt fra start med dit boligsalg. Et besøg fra os er med sikkerhed en god investering.

Fra kun kr. 1950 ex moms

Er du ejendomsmægler, sammensætter vi gerne en fast aftale i dit område, således at dine boliger er de bedste på markedet. Ring og hør nærmere på telefon: 22 51 67 63

Grundpakken - RÅDGIVNINGSBESØG OG FOTOSTYLING

Grundpakken er den optimale pakke at vælge, hvis du ønsker de bedste forudsætninger for dit boligsalg.

1. Første besøg: RÅDGIVNING
– Besigtigelse af ejendommen ude og ind.
– Gennemgang af forventninger, historie, tanker, ønsker, og tidsplan.
– Kort designforslag fra SalesStyling med tanker og ideer under første besøg.

2. Konkret handlingsplan 
Selve handlingsplanen vil som udgangspunkt indeholde relativt simple ting, som I selv kan gøre. Skulle der være elementer, hvor der bør bruges professionelle, er I velkomne til selv at vælge – vi har dog et stort netværk, og kan som oftest komme med et fornuftigt tilbud.

3. Andet besøg: FOTOSTYLING
Andet besøg er selve stylingen af ejendommen, hvor vi til slut får besøg af fotografen, som tager billederne til salgsopstillingen. SalesStyling er naturligvis til stede under hele processen, og medbringer altid stylings tilbehør for at skabe den bedste stemning og look på billederne.

PRISEKSEMPLER
Bolig op til 100 m5.500 kr 
Bolig op til 250 m2  7.500 kr 
Bolig over 250 m2  10.000 kr
Alle priser er ex moms. 

Obs. Fotografen koordineres og betales via din aftale med ejendomsmægleren. Kørselstillæg beregnes efter lokation. Bemærk at der ved større ejendomme, eller ejendomme, der kræver en ekstra stor stylingpakke aftales en fast pris. Du får ingen pludselige fakturaer, alt er aftalt på forhånd.

Komplet indretning

Tomme ejendomme sælger bare ikke..!
SalesStyling indretter alle typer af ejendomme, lige fra den lille 1 værelses lejlighed, til de dyreste villaer i Danmark.
Prisen aftales på forhånd, og der er altid inkluderet 6 ugers fri leje af inventaret, som SalesStyling leverer, og indretter specifikt til den enkelte opgave. Der er naturligvis mulighed for forlængelse af lejeperioden.
Vi levere en komplet møbelpakke, indretter og flytter det igen, når ejendommen er solgt. Nemt, simpelt og effektivt – uden tvivl den bedste investering for en tom ejendom, der skal sælges.

PRISEKSEMPLER:
KOMPLET INDRETNING
Boligindretning inkl. leje af møbler i 6 uger: 
1 værelse 18.000 kr
2-3 værelser 22.000 kr
4-5 værelser 28.000 kr

TILKØB:
Tagterrasse 8.500 kr
Mindre altan 3.500 kr
Alle priser er ex moms

Er du projektudvikler, ejendomsinvestor, eller ligende, laver vi gerne en fast aftale på dine kommede projekter.
Ønskes projektbilleder i 3D, kan du læse mere her.

Indretning til private og erhverv - UDEN SALG FOR ØJE

Nogle gange trænger boligindretningen derhjemme til et frisk pust og du er måske selv tom for ideer – det er der heldigvis råd for. Få besøg af SalesStylings dygtige stylister der hjælper dig med at forny din indretning.
Rådgivningsbesøg er et besøg i dit hjem, hvor vi lytter til dine tanker og ideer, og ud fra det, kommer med vores forslag til, hvordan du skaber en hyggelig, praktisk og flot indretning ud fra de økonomiske midler, tanker, og ønsker du måtte have. Under besøget får du alle vores bedste tips og råd til hvordan du kan opnå dine indretningsdrømme.

SMALL: Rådgivningsbesøg 1.950 kr 
Inkl. 2 timers rådgivning, let omrokering og brainstorm 

Ønsker du et specifikt designforslag eller indkøb af nyt interiør, er der ofte gode priser at hente ved køb igennem SalesStyling fra vores brede udvalg af kendte brands. Ofte er tiden vi bruger, tjent hjem alene på rabatterne vi kan give på vores møbler og interiør.

LARGE: Rådgivningsbesøg + styling 5.900 kr 
Inkl. 2 timers rådgivning, let omrokering og brainstorm samt 4 timers styling af bolig samt indkøbsaftaler

TILKØB: 
Pris for yderligere assistance 650 kr pr/time
Visualiserings-moodboards 1.890 kr pr/rum

Lad os besøge dig, og tage en snak omkring hvordan DU kunne tænke dig at sammesætte et samarbejde med os.

 Alle priser er ex moms