Service og pris

SalesStyling tilbyder indretning lige fra et enkelt rådgivningsbesøg, til en komplet indretning af et tomt hjem.

Vores primære forretning henvender sig til projektlejligheder, eller ejendomme der skal sælges, men vi hjælper også private kunder og erhvervskunder der ønsker hjælp til et specifikt indretningsprojekt.

Husk at vi altid tilbyder en gratis og uforpligtende telefonsamtale, hvor du kan høre, hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Rådgivningsbesøg for dig der går i salgstanker

Går du med salgstanker, og vil du gerne have de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg?
Hvad siger køberne om netop dit hjem, og hvilke ting vil gøre at det er NETOP DIN bolig køberne bestiller fremvisning på??

Uanset hvordan du bor, kan det være en god ide at gøre noget ekstra for at køberne husker din bolig, og ønsker en fremvisning. Salesstyling har allerede hjulpet over 250 sælgere med at få det bedste frem i deres bolig, når den skal sælges. Book et rådgivningsbesøg og få professionel hjælp til at komme godt på vej fra lige fra starten af din boligsalg. Et besøg for os er med sikkerhed en god investering.

Fra kun kr. 1750 inkl. moms

Er du ejendomsmægler, sammensætter vi gerne en fast aftale i dit område, således at dine roligere er de bedste på markedet blandt konkurrenterne. Ring og hør nærmere 22516763

Grundpakken

Grundpakken er den pakke SalesStyling tilbyder, hvis du vil have de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg.

Stylingpakken indeholder de tre punkter herunder. Derudover laves der en konkret handlingsplan, samt en styling af ejendommen inden fotografering. Læs mere om det herunder!

1. Første besøg

  • Besigtigelse af ejendommen ude og inde
  • Gennemgang af forventninger, historie, tanker, ønsker, og tidsplan
  • Kort designforslag fra SalesStyling med tanker og ideer under første besøg

2. Konkret handlingsplan 

Selve handlingsplanen vil som udgangspunkt indeholde relativt simple ting, som I selv kan gøre. Skulle der være elementer, hvor der bør bruges professionelle, er I velkomne til selv at vælge – vi har dog et stort netværk, og kan som oftest komme med et fornuftigt tilbud.

3. Andet besøg

Andet besøg er selve stylingen af ejendommen, hvor vi til slut får besøg af fotografen, som tager billederne til salgsopstillingen. SalesStyling er naturligvis til stede under hele processen, og medbringer altid stylings tilbehør for at skabe den bedste stemning og look på billederne.

Pris. fra 5.750,- inkl. moms*

Obs. Fotografen koordineres og betales via din aftale med ejendomsmægleren. Kørsel på Sjælland er inkl. i prisen. Herudover takseres et mindre gebyr pr. kørt km. Bemærk at der ved større ejendomme, eller ejendomme, der kræver en ekstra stor stylingpakke aftales en fast pris. Du får ingen pludselige fakturaer, alt er aftalt på forhånd.

Komplet indretning

Tomme ejendomme sælger bare ikke..!

SalesStyling indretter alle typer af ejendomme, lige fra den lille 1 værelses lejlighed, til de dyreste villaer i Danmark.
Prisen aftales på forhånd, og der er altid inkluderet 6 ugers fri leje af inventaret, som SalesStyling leverer, og indretter specifikt til den enkelte opgave.
Vi levere en komplet møbelpakke, indretter, og flytter det igen, når ejendommen er solgt. Nemt, simpelt, og mega effektivt – uden tvivl den bedste investering for en tom ejendom, der skal sælges.

Er du projektudvikler, ejendomsinvestor, eller ligende, laver vi gerne en fast aftale på dine kommede projekter.
Ønskes projektbilleder i 3D, kan du læse mere her.

Indretning til private –  Hvis dit hus ikke skal sælges

Nogle gange går man bare død i sin egen indretning derhjemme. Men det er der råd for. Få besøg af SalesStylings dygtige stylister der hjælper dig med at forny din indretning.

Rådgivningsbesøg er et besøg i dit hjem, hvor vi lytter til dine tanker og ideer, og ud fra det, kommer med vores forslag til, hvordan du skaber en hyggelig, praktisk, og flot indretning ud fra de økonomiske midler, tanker, og ønsker du måtte have.

Et rådgivningsbesøg koster fra 1750 Kr inkl. kørsel på sjælland.

Under besøget får du alle vores bedste tips og råd til hvordan du kan opnå dine indretningsdrømme.
Ønsker du et specifikt design forslag eller indkøb af nyt interiør er der ofte gode priser at hente ved køb igennem Salesstyling fra vores brede udvalg af kendte brands. Ofte er tiden vi bruger, tjent hjem alene på rabatterne vi kan give på vores møbler og interiør.

Lad os besøge dig, og tage en snak omkring hvordan DU kunne tænke dig at sammesætte et samarbejde med os.