Vi søger en barselsvikar til vores afdeling på Sjælland

Vi søger en barselsvikar til vores afdeling på Sjælland, måske er det dig ?

En af vores dygtige stylister skal på barsel og vi søger derfor en barselsvikar til primært at varetage vores private – og erhvervskunder.
Er du topmotiveret, kompetent og er du uddannet indenfor indretning, så er det dig vi søger til vores team. Hos SalesStyling samler vi på de dygtigste
medarbejdere, sådan at vores kunder altid kan forvente den højeste service.

Hvem er vi:

SalesStyling ApS, er en virksomhed i udvikling, hvor vi hver dag leverer salgsstyling i særklasse. Du bliver en del af et stylist team bestående af
mange dygtige stylister.
Vores verden består af rådgivning, fotostyling og fuld møblering af huse, lejligheder mm, der skal sælges, og hvor mægler eller sælger gerne vil sikre sig de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg.
Udover vores hovedkompetencer leverer vi også andre indretningsydelser,
hvorfor ingen dage er ens her hos os.

Hvem er du :

En struktureret M/K, der brænder for indretning, og servicering af vores kunder. Du skal være kreativ og det er et krav at du er uddannet Visual
Merchandiser eller have en uddannelse indenfor indretning.
Du skal kunne tilpasse dig forskellige kundetyper og være indforstået med at arbejdsdagene kan variere.
Du skal være omstillingsparat og kunne have mange bolde i luften. Du skal samtidig have forståelse for sammensætning af materialer,
farver og stilarter.
Du skal kunne flydende dansk i skrift og tale, have kørekort og egen bil. Der vil være kørsel på hele Sjælland og Lolland-Falster.

Det er en fordel hvis du kan administrere sociale medier, er god til layoutopsætning samt har kendskab og kan arbejde i InDesign.
Du skal være klar på at tage fat, og være indforstået med at jobbet til tider er
fysisk hårdt med store og små flytninger, udpakning samling af møbler mm.
Det er et krav at du kan betjene boremaskine og andet let værktøj samt kunne sætte lamper op.
Du skal kunne arbejde på eget initiativ, trives med at arbejde med deadlines samt have et godt overblik.

Hvad tilbyder vi:
Et selvstændigt og alsidigt job med fleksible arbejdstider, med frihed under ansvar. Vores lager ligger i Vallensbæk på Sjælland, og det er her du dagligt skal møde ind. Der er tale om en fast stilling på 30 timer.
Arbejdstiden ligger typisk på hverdage mellem kl. 08-17. Du vil i høj grad få stor indflydelse på din
hverdag. Vi har fokus på at skabe de bedste rammer og forudsætninger for at det skal være sjovt og fedt at gå på arbejde. Hos os bliver du en del af et tæt sammenhold med personlig og faglig udvikling.
Grundig introduktion via et struktureret onboarding forløb, der sikrer dig alt den nødvendig viden for at komme godt i gang.

Hvad skal du gøre:
Send din ansøgning samt CV til [email protected] . For at ansøgningen skal komme i betragtning er det en forudsætning at du vedlægge en mindre portfolio af noget du har indrettet, samt et vellignende foto af dig selv.

Ansøgningsfrist: 6. Januar 2023
Opstart: 1. Marts 2023
Jobbet er et vikariat på 8-9 måneder, med mulighed for fastansættelse