Vi søger Handymænd til vores afdelinger på Sjælland og i Jylland

Bliv en del af et team af topmotiverede medarbejdere og giv vores kunder den bedste oplevelse, når vi skaber drømmeboliger og imponerende indretninger. Vi leder efter to dygtige handymænd til vores team – en til vores Sjællandske afdeling og en til vores jyske afdeling.

Er du interesseret i at arbejde med andre meget motiverede medarbejdere? Så har vi jobbet til dig! Vi søger 2 handymænd til henholdsvis vores afdeling på Sjælland og i Jylland. Hvis du er kompetent og har erfaring inden for transport og flytning, så er du den, vi leder efter for at blive en del af vores hold. Hos SalesStyling samler vi de mest talentfulde medarbejdere, så vores kunder altid kan forvente den højeste service. Vi søger Handymænd til vores afdelinger på Sjælland og i Jylland.

Hvem er vi:
SalesStyling ApS er en virksomhed i udvikling, hvor vi leverer salgsstyling af højeste kvalitet hver dag. Du vil blive en del af et fast team bestående af dygtige stylister og stærke handymænd. Vores verden består af rådgivning, fotostyling og fuld indretning af huse,
lejligheder osv., der skal sælges, og hvor mægleren eller sælgeren ønsker de bedste betingelser for et vellykket salg. Ud over vores primære kompetencer tilbyder vi også andre indretning ydelser, derfor er der ingen dage, der er ens. Derfor har vi brug for gode og
pålidelige hænder til at arbejde tæt sammen med vores stylister.

Hvem er du:
Du er en struktureret og pålidelig person med bopæl på Sjælland/Københavnsområdet eller Jylland/Midtjylland. Du skal have passion for at hjælpe dine kolleger og også nyde en fleksibel og sjov arbejdsdag. Det er vigtigt, at du er tilpasningsdygtig og kan håndtere flere opgaver samtidigt. Du bør have erfaring inden for transport og en naturlig talent for at pakke varevognen, flytte og samle møbler.
Du skal kunne tale og skrive flydende dansk. Et kørekort er påkrævet, samt evnen til at fremskaffe en straffeattest. Du skal være i stand til at køre vores varevogn og kunne dække hele Sjælland og dens øer eller hele Jylland og Fyn. Du skal være klar til at arbejde hårdt og forstå, at jobbet kan være fysisk krævende til tider, med mange flytninger, udpakning og møbelmontering på vores lager.
Det kræver, at du kan betjene en boremaskine og andre lette værktøjer samt hænge lamper op.
Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og have et godt overblik, og at du trives med deadlines. Du er udadvendt, glad og effektiv.

Hvad vi tilbyder:
En alsidig stilling med fleksible arbejdstider og frihed under ansvar. Dette er en fast stilling på 30 timer om ugen, med mulighed for mere. Arbejdstiden ligger typisk på hverdage mellem kl. 8-17. Du vil i høj grad få stor indflydelse på din egen hverdag. Vi har fokus på at skabe de bedste rammer og forudsætninger for at det skal være sjovt og fedt at gå på arbejde. Hos os bliver du en del af et tæt sammenhold med personlig og faglig udvikling. Du vil modtage grundig introduktion via et struktureret onboarding forløb, der sikrer dig alt den nødvendige viden for at komme godt i gang. 

Hvordan ser en typisk arbejdsdag ud for en handymand:
En typisk arbejdsdag som handymand starter med at du møder ind på vores lager i enten Vallensbæk eller Viborg. Her bliver bilen pakket med alt nødvendigt udstyr til dagens opgaver. Du og stylisten kører ud til opgaven, som kan være i hele Sjælland og øer eller hele Jylland og Fyn, afhængigt af din ansættelse. Ved ankomst tømmer I bilen og hjælper med at stille større møbler på plads og hænge lamper, billeder og andre dekorative elementer op. Derudover vil du hjælpe stylisten med andre opgaver, der måtte opstå.
Hvis dagens opgave involverer at afhente en indretning, vil du og en kollega køre ud til adressen, hvor indretningen skal pakkes ned og bæres ud i bilen. Efterfølgende vil I køre til lageret, hvor bilen tømmes, og alt interiør bliver stillet på lageret. Der vil også være opgaver,
hvor du sammen med en kollega skal flytte en indretning fra én adresse til en anden. Her vil I pakke alt interiør ned, flytte det til bilen, køre til den nye adresse, flytte alt interiør ind i den nye bolig og hjælpe stylisten med at stille større møbler på plads og hænge lamper, billeder og andre dekorative elementer op.
Der kan forekomme opgaver, hvor der ikke er elevator i bygningen, og alt derfor skal bæres ned/op via trapper. I er altid to mand på en opgave. Udover dette vil der også være lageropgaver såsom udpakning, samling af møbler og andet forfaldent lagerarbejde.

Hvad skal du gøre:
Send din ansøgning samt CV til [email protected]
Du må meget gerne vedlægge et vellignende foto af dig selv.

Ansøgningsfrist: Løbende
Opstart: Hurtigst muligt