3 Efterårstip til din boligstyling.

billede-blog-efterår

Man kan ikke se det, men det er faktisk efterår, selvom solen skinner og det er varmere nu end i juli.

Snart skifter vejret, og det er tid til at rykke indenfor, varme sig ved pejsen, tænde stearinlys, og putte på sofaen under et tæppe mens regnen og oktoberstormen hersker uden for vinduerne..

Efterår er for mig tiden, hvor jeg virkelig nyder at være indenfor, specielt efter en efterårsdag i skoven eller ved vandet, hvor man får vind i håret og røde kinder.

Efteråret har en speciel duft, og en friskhed som minder mig om min barndom. Måske duften, eller lugten for andre, af sukkerfabrikken hernede på Falster også er skyld i det.

Her kommer 3 stylingstips, som du kan bruge for at gøre din bolig efterårsklar.

#1 Brug naturen.

Dekorer og hent så meget fra naturen som du kan. Blade, kogler, og grene er super dekorative. Du kan eventuelt supplere med nogle mini græskar, rodfrugter, nødder, nedfaldne æbler, og kastanjer. Put dem i en glaskrukke med en lysklæde og vupti har du efterårs stemning lige midt i stuen.

#2. Skind og varme tæpper

Udskift nogle puder i sofaen og hæng et varmt og pjusket tæppe over sofaen eller en stol. Du kan også købe en kurv til tæppet, hvis du ikke synes, det skal hænge fremme.

Vil du pifte dine gamle spisebordstole op, kan lammeskin eller andet dyreskin give utrolig meget varme og hygge.

#3 Tænd op i pejsen, bålstedet, eller biopejsen.

Har du ikke en pejs, brændeovn, eller lignende, kan en biopejs være super hyggelig. Biopejse fås i alle størrelser, modeller, og prisklasser. Personligt er jeg hel vild med den lille på billedet, der både kan bruges ude og inde. Stående på et bord, sammen med en kop varm kaffe, og en plaid, så er efterårshyggen i top. Uanset hvilken varmeovn du har, kan noget brænde ved siden af skabe hygge. Læg kævlerne i en kurv eller i en kasse, og igen kan en lyskæde rundt om skabe hygge.

BEMÆRK: Vær forsigtigt og læs brusanvisningen når du har med biopejse at gøre. Biopejse brænder på en væske der hedder biobrændsel, som er en ekstremt brandbar.

Der er desværre sket mange ulykker med folk der ikke har gjort som beskrevet i anvisninger, så vær opmærksom, og lad aldrig en biopejs brænde uden opsyn og SLET ikke i nærheden af dyr eller børn.

Nu er det tid til at gå på weekend og nyde den sidste bid af sensommeren.. God weekend.. 

(Oplægget er ikke reklame eller sponsoreret.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *