Om SalesStyling

Indehaver Louise Holm står bag succesen SalesStyling ApS, som på ganske kort tid har opnået utrolig stor anerkendelse i branchen.

Som uddannet ejendomsmægler, indretningskonsulent, og boligstylist har Louise og hendes team de helt rette kompetencer, når din bolig skal sælges, eller hvis du blot ønsker fornyelse af indretningen i dit hjem.

Vores faste team af stylister står altid klar til at hjælpe dig med en professionel indretning. Vi indretter alt fra mindre lejligheder til velhavervillaer.

Salgsstyling og indretning af SalesStyling
Sommerhusindretning af SalesStyling

LANDSDÆKKENDE SALGSSTYLING OG PERMANENT INDRETNING

I SalesStyling tilbyder vi landsdækkende service. Hvad end du skal sælge eller udleje en bolig, eller ønsker hjælp til en permanent indretning i din private hjem eller erhvervslokaler, er vi klar til at hjælpe dig godt videre. 

Vi har to afdelinger i Danmark. Én på Sjælland og én i Jylland.

Sjælland: Jydekrogen 7, 2625 Vallensbæk
Jylland: Brovej 17C, 8800 Viborg

Ingen boliger er ens, og derfor leverer vi en skræddersyet løsning med fokus på boligens målgruppe og funktion. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service ved hver opgave, og på at imødekomme dine krav og ønsker. 

Vi er specialister i projektindretninger af prøveboliger og investeringsprojekter, med fokus på at fremhæve boligens potentiale overfor køberne. 

Hvad kan vi gøre for dig?

Kontakte os for en snak om, hvad vi kan gøre for netop dig og dit projekt. 

Vi glæder os til, at hjælpe dig igang med din indretning!

Indehaver af SalesStyling - Louise Holm