Om SalesStyling

Indehaver Louise Holm står bag succesen SalesStyling ApS, som på ganske kort tid har opnået utrolig stor anerkendelse i branchen.

Som uddannet ejendomsmægler, indretningskonsulent, og boligstylist har Louise og hendes team de helt rette kompetencer, når din bolig skal sælges, eller hvis du blot ønsker fornyelse af indretningen i dit hjem.

Vi tilbyder også kontorindretning, tilvalgshjælp til nybyg og projektbyggeri, butikdekoration, vinduesudstillinger, expats indretning – ring eller skriv til os og hør nærmere.

Med en enorm efterspørgsel på vores salgs styling ydelser har vi opnået en helt utrolig vækst på rekordtid. Vores faste indretningsteam står altid klar på, at hjælpe dig med en professionel indretning samt råd og vejledning. Vi indretter alt fra mindre lejligheder til de dyreste villaer i Danmark.

Vi er specialister i projektindretninger af prøveboliger og investeringsprojekter – ligeledes varetager vi også opgaver indenfor mindre erhvervsindretning, butiksindretning og projektstyring til både private og erhverv. Alle vores stylister er erfarne og uddannede indenfor indretning og dette er med til, at garantere dig gode og velovervejede resultater. Vi bestræber os på altid, at imødekomme lige præcis de krav og ønsker du har.

Hvad kan vi gøre for dig?

I er velkomne til, at kontakte os for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for netop jer!

Vi glæder os til, at hjælpe dig igang med din indretning!