Search

Fotostyling

Skab den perfekte atmosfære til din salgsopstilling

Formål

Forbedrer boligens visuel appel til salgsopstillingen

Resultat

Vækker opsigt
Kortere liggetid
Flere fremvisninger

Boligtype

Beboede boliger, der
skal sælges

Møbler

Primært sælgers møbler. Vi tilføjer ting fra vores lager efter behov

Fra kr.

6.875,-

5.500 kr. ekskl. moms

Fotostyling

Indretning af beboede boliger

Fremhæv boligen for potentielle købere ved at præsentere den i sin bedste form. 
Selv i en beboet bolig kan den nuværende indretning gøre det svært, for de potentielle købere at se sig selv i. Vores professionelle stylister er dygtige til at skabe en indretningsstil, der appellerer til en bredt målgruppe.

Væk opsigt på boligmarked

Når folk søger efter boliger, er det afgørende, at de via billeder kan fornemme boligens unikke atmosfære og se det fulde potentiale.

Ved at kombinere vores ekspertise med din personlige stil sikrer vi, at hvert rum præsenteres på den bedste måde. Vi fokuserer på at fremhæve de unikke træk ved hvert rum og skabe en indretning, der appellerer til en bred vifte af potentielle købere.

Vores stylister går ud over blot at arrangere sælgers møbler – de tilføjer også de rette detaljer, såsom kunst, puder, spisebordsstole mv. efter behov. Disse nøje udvalgte detaljer bidrager til at fremhæve rummets positive egenskaber og skaber en visuel historie, der inspirerer besøgende til at forestille sig at leve i dit hjem.

IMG_3112 (1)
IMG_3333 (2)

Forløb

Vi er her for at forme hvert billede med omhu.
Mens vi sørger for den perfekte visuelle fremstilling, kan du fokusere på salget.

  • Da ingen boliger er en, starter processen altid med et rådgivningsbesøg, hvor en stylist kommer hjem i din bolig. Her gennemgår i boligen sammen, rum for rum.

  • Under gennemgangen kan I begynde at omrokere møblerne, hvis det giver mening. Du og vores stylist aftaler ligeledes, hvilke opgaver du som sælger skal påtage dig til næste gang

  • På den aftalte dag kommer vores stylister og indretter din bolig med dine egne møbler og tilføjer nøje udvalgte møbler og interiør fra vores lager, så boligen er klar til fotografering

  • Når fotografen er færdig, tager vi alle vores tilføjelser med igen.

Fotostyling

Priseksempler

Fordele

LANDSDÆKKENDE SALGSSTYLING OG PERMANENT INDRETNING

I SalesStyling tilbyder vi landsdækkende service inden for fotostyling. Uanset om du skal sælge eller udleje en bolig, er vi klar til at hjælpe dig med at præsentere din ejendom fra sin bedste side.

Ingen boliger er ens, og derfor leverer vi altid en skræddersyet løsning med fokus på boligens unikke kvaliteter og målgruppe. Vores mål er at fremhæve boligens styrker gennem professionel fotostyling, så den fremstår attraktiv og indbydende på billeder. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service ved hver opgave og på at imødekomme dine krav og ønsker.

Kan vi hjælpe?

Så kontakt os i dag

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.

Scroll to Top