Search

Rådgivningsbesøg

Få besøg af professionelle stylister og få opfyldt dine boligdrømme

Formål

Forbedrer boligens visuelle udtryk

Resultat

Personlig tilpasning
Funktionalitet og komfort
Godt første indtryk

Boligtype

Alle boliger og erhvevslokaler

Møbler

Hvis muligt, kan vi rykke rundt på dine møbler.

Tid

2 timer
Timepris herefter 813 kr. (650 kr. ekskl. moms)

Hvem

Privat og erhverv
Sælger af bolig

Fra kr.

2.438,-

1.950 kr. ekskl. moms

Rådgivningsbesøg

Rådgivning om indretning

Drømmer du om at forvandle dit hjem, men ved ikke, hvor du skal starte?
Vores professionelle salgs- og boligstylister er her for at hjælpe dig! Når du booker et rådgivningsbesøg hos os, får du skræddersyet indretningsrådgivning, der kan gøre en verden til forskel for dit hjem.

Optimering af dit hjem

Når du får besøg af vores boligstylist, bringer vi mange års erfaring og ekspertise direkte ind i dit hjem. Vores stylist ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og har evnen til at visualisere og skabe løsninger, der kan forvandle dine rum. Ved at lytte til dine ønsker og behov, kan vi skabe en indretningsplan, der er præcis tilpasset dig og din familie.

Ofte ligger nøglen til et smukt og funktionelt hjem i de små detaljer og justeringer. En professionel boligstylist kan hjælpe dig med at se dit hjem med nye øjne og opdage potentialer, du måske ikke selv har lagt mærke til. Vi rådgiver om alt fra farvesammensætninger og materialevalg til møbelplacering og belysning, hvilket kan resultere i et mere harmonisk og indbydende hjem.

Forløb

Vi sørger for at gøre din oplevelse så problemfri som muligt,
ved at tage hånd om hele processen fra begyndelse til slutning.

  • Vores stylist kommer til dit hjem. Her gennemgår du og stylisten boligen rum for rum.

  • Under gennemgangen vil stylisten fokusere på dine udfordringer, ideer og drømme for dit hjem.
    Sammen brainstormer I løsninger, og stylisten kommer med kreative input og forslag til de bedste indretningsmuligheder for dig. Hvis muligt, vil stylisten også hjælpe med at omarrangere møblerne
    for at skabe den optimale indretning.

  • Du har nu en klar plan og konkrete anbefalinger til, hvordan du kan optimere din indretning.
    Ved afslutningen af rådgivningsbesøget aftaler du og stylisten, om du ønsker at fortsætte til næste trin i forløbet, og I afstemmer dine ønsker og budget.

Rådgivningsbesøg

Øget værdi og livskvalitet

Et stylet hjem kan også forbedre din daglige livskvalitet markant. Når rummene i dit hjem er designet til at være funktionelle og æstetisk tiltalende, vil du opleve en øget følelse af velvære og glæde ved at opholde dig der.

Desuden kan en professionelt indrettet bolig også øge ejendomsværdien, hvis du på et tidspunkt overvejer at sælge. Vores stylister hjælper dig med at præsentere dit hjem fra sin bedste side, hvilket kan gøre en stor forskel for potentielle købere. Vi rådgiver om, hvordan du kan fremhæve boligens styrker, skjule eventuelle svagheder og skabe en attraktiv og indbydende atmosfære, der appellerer til potentielle købere.

interior-designer-selects-palette-colors-textures-materials-create-interior-pr

Fordele

LANDSDÆKKENDE SALGSSTYLING OG PERMANENT INDRETNING

Vores rådgivningsbesøg sparer dig både tid og penge ved at undgå dyre fejlkøb og mislykkede indretningsprojekter. Vi giver dig en klar plan, der gør det nemt at opfylde dine indretningsdrømme. Med vores viden om de nyeste trends får du innovative og inspirerende løsninger, som du måske ikke selv ville have overvejet.

Vi dækker hele Danmark, så uanset hvor du bor, kan du drage fordel af vores rådgivning. Kontakt os i dag for at booke dit besøg og oplev, hvordan professionel boligstyling kan forvandle dit hjem.

Kan vi hjælpe?

Så kontakt os i dag

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.

Scroll to Top