Search

Privat indretning

Er din bolig tom? Lad os hjælpe med at skabe liv i boligen igen.

Formål

Realiserer dine boligdrømme

Resultat

Tilpasning til dine behov Effektiv pladsudnyttelse Forbedret funktionalitet

Boligtype

Alle slags boliger

Møbler

Vi indkøber møbler og interiør efter aftale med dig

Fra kr.

2.438,-

1.950 kr. ekskl. moms

Privat indretning

Indretning af dit hjem

Hos SalesStyling er vi specialister i at skabe unikke og personlige indretninger til dit hjem.
Uanset om du ønsker at forvandle din stue til en oase af ro, dit køkken til et funktionelt
rum eller din soveværelse til en luksuriøs tilbagetrækning, står vi klar til at hjælpe.

Realiser din bolig drøm

Har du altid drømt om et hjem, hvor hvert rum udstråler din unikke personlighed og stil? Hos SalesStyling er vi specialister i at omdanne dine boligdrømme til smukke og funktionelle virkeligheder.

Forestil dig et køkken, hvor hver en ting er nøje udvalgt til at passe perfekt til dine behov. Eller et soveværelse hvor ro og komfort møder din drømme.

Vi er her for at hjælpe dig med at realisere disse drømme. Vores erfarne stylister arbejder tæt sammen med dig igennem hele processen, for at skabe skræddersyede løsninger, der ikke kun imødekommer dine forventninger, men overgår dem.

IMG_8142 (1)
IMG_1899

Forløb

Fra det første møde til den endelige indretning er vores fokus på dine drømme.

  • Vi starter med at lytte. Ved vores første møde i dit hjem lærer vi dine ønsker, behov og drømme at kende. Sammen brainstormer vi, hvordan vi bedst kan forvandle dine idéer til virkelighed. Efter mødet modtager du en faktura på vores besøg, samt et skræddersyet tilbud til næste step.

  • Du godkender tilbuddet, og vi udarbejder et moodboard, der fanger den stemning og stil, du ønsker i dit hjem. Samtidig modtager du en detaljeret produktliste med nøje udvalgte møbler og interiør. Dette er et samarbejde, hvor dine inputs er vigtige. Når oplægget er klar, gennemgår vi det med dig enten via fysisk møde, online eller mail. Når du er tilfreds med resultatet, modtager du en faktura for den pågældende opgave samt et oplæg til step 3.

  • Med dit godkendte oplæg går vi i gang med at realisere visionen. Vi håndterer alt fra indkøb til klargøring af produkter, så du kan læne dig tilbage og glæde dig til det endelige resultat. På den aftalte indretningsdag forvandler vi dit hjem, så det afspejler moodboardet. Til slut afslutter vi din sag med en opfølgende faktura, og dit nye drømmehjem står klar til at blive nydt.

Privat indretning

Lad os inspirere dig

Oplev en verden af ubegrænsede muligheder hos os.
Vi tilbyder skræddersyet indretning der definere din personlige stil og skabe en luksuriøs indretning, der taler til dine sanser. Vores ekspertise spænder fra detaljeret rumplanlægning, til nøje udvalgte møbler og smagfuld styling, der perfekt komplimenterer din æstetik.

Med vores dybe forståelse for farver sikrer vi, at hver nuance bidrager til den ønskede atmosfære i dit hjem. Vores dedikerede projektledelse sikrer en problemfri gennemførelse af din drømmebolig.

Uanset om du drømmer om at forvandle et enkelt rum eller skabe en sammenhængende stil gennem hele dit hjem, står vi klar til at skabe et rum, du vil elske at komme hjem til hver eneste dag.

IMG_1821 (2)

Fordele

VI FORSTÅR AT DIT HJEM ER DIN OASE

Derfor stræber vi efter at skabe indretninger, der ikke blot imponerer med deres skønhed, men også beriger din dagligdag med praktisk funktionalitet.

Hos os møder du et dedikeret team af erfarne stylister, klar til at forme dine ideer til virkelighed og skabe et rum, der er skræddersyet til netop din livsstil. Fra de første moodboards til det sidste møbel er på plads, er vi med dig hele vejen, så dit hjem bliver ikke bare et sted, men en refleksion af din personlighed og dine behov.

Play Video
Kan vi hjælpe?

Så kontakt os i dag

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.

Scroll to Top