Search

Erhvervsindretning

Er din bolig tom? Lad os hjælpe med at skabe liv i boligen igen.

Formål

Skabe et produktivt og behageligt arbejdsmiljø

Resultat

Professionelt image
Øget medarbejdertrivsel
Kreativitet og innovation

Boligtype

Alle slags erhvervsmål

Møbler

Vi indkøber møbler og interiør efter aftale med jer

Fra kr.

2.438,-

1.950 kr. ekskl. moms

Erhvervsindretning

Indretning af erhvervslokaler

Fremhæv boligens fulde potentiale for potentielle købere ved at præsentere den i sin bedste form. Selv i en beboet bolig kan den nuværende indretning gøre det svært, for de potentielle købere at se sig selv i. Vores erfarne indretningskonsulenter er dygtige til at skabe en neutral og universel indretningsstil, der appellerer til et bredt publikum. Vi fokuserer på at minimere personlige præferencer og skabe et rum, hvor potentielle købere nemt kan projicere deres egen smag og livsstil.

En investering i succes

Et gennemført og funktionelt arbejdsmiljø er en investering i din virksomhedens fremtid. Vi forstår, at et inspirerende arbejdsrum ikke blot skaber et behageligt arbejdsmiljø, men også kan booste produktiviteten, kreativiteten og medarbejdertrivsel.

Vores erfarne stylister arbejder tæt sammen med jer for at forstå jeres behov og skabe en arbejdsplads, der understøtter jeres mål, værdier og identitet.

En velindrettet arbejdsplads er mere end blot en optimering af rummet – det er en strategisk investering, der kan føre til øget medarbejdertilfredshed, bedre samarbejde og en stærkere virksomhedskultur. 

Forløb

Fra første idé til færdig indretning arbejder vi målrettet på at skabe funktionelle
og inspirerende arbejdsrum, der passer perfekt til jeres virksomhed

  • Vi starter med at lytte. Ved vores første møde i jeres lokaer lærer vi jeres ønsker, behov og drømme at kende. Sammen brainstormer vi, hvordan vi bedst kan forvandle jeres idéer til virkelighed. Efter mødet modtager i en faktura på vores besøg, samt et skræddersyet tilbud til næste step.

  • I godkender tilbuddet, og vi udarbejder et moodboard, der fanger den stemning og stil, i ønsker i jeres lokaler. Samtidig modtager i en detaljeret produktliste med nøje udvalgte møbler og interiør. Dette er et samarbejde, hvor jeres inputs er vigtige. Når oplægget er klar, gennemgår vi det med jer enten via fysisk møde, online eller mail. Når i er tilfreds med resultatet, modtager i en faktura for den pågældende opgave samt et oplæg til step 3.

  • Med jeres godkendte oplæg går vi i gang med at realisere visionen. Vi håndterer alt fra indkøb til klargøring af produkter, så i kan læne jer tilbage og glæde jer til det endelige resultat. På den aftalte indretningsdag forvandler vi jeres lokaler, så det afspejler moodboardet. Til slut afslutter vi jeres sag med en opfølgende faktura, og jeres nye drømmelokaler står klar til at blive nydt.

Erhvervsindretning

Tilpasset din virksomhed

Hos SalesStyling forstår vi, at hver virksomhed er unik. Uanset om du er nystartet eller allerede veletableret, kan vi hjælpe med indretning, der passer til dine behov.

For startups, der har begrænsede ressourcer, laver vi praktiske og økonomiske løsninger, som skaber en professionel og inspirerende arbejdsplads fra starten. Vores mål er at få det bedste ud af dit lokale og skabe en atmosfære, der fremmer kreativitet og vækst.

For etablerede virksomheder, der vil opgradere eller redesigne deres nuværende lokaler, tilbyder vi løsninger skræddersyet til dine specifikke behov og din virksomhedskultur. Vi fokuserer på at skabe et miljø, der afspejler dit brand og understøtter dine mål.

Uanset om du planlægger at udvide, omstrukturere eller ændre din arbejdsstil, kan vi tilpasse indretningen, så den altid matcher din virksomheds behov.

Fordele

ERHVERVSINDRETNING SOM EN DEL
AF DIN FORRETNINGSSTRATEGI

At investere i en erhvervsindretning er ikke blot en beslutning om æstetik – det er en investering i virksomhedens fremtid. 

At lade være med at få indrettet dine erhvervslokaler er at gå glip af en række strategiske fordele, der kan drive din virksomhed fremad. Professionel erhvervsindretning er en nødvendighed for enhver virksomhed, der ønsker at optimere sin arbejdsplads og styrke sin position i markedet.

Kan vi hjælpe?

Så kontakt os i dag

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.

Scroll to Top