Search

Leasingindretning

Er din bolig tom? Lad os hjælpe med at skabe liv i boligen igen.

Formål

Fleksibilitet uden store investeringer

Resultat

Økonomisk frihed Tidsbesparelse Miljøvenligt

Boligtype

Alle typer

Møbler

Skræddersyet til dit behov og budget

Hvem

B.la. Expats, udlejere, studerende, virksomheder

Fra kr. pr. mdr.

2.500,-

2.000 kr. ekskl. moms 

Leasing

Indretning med bevægelsesfrihed

Oplev en ubesværet boligoplevelse, hvor stil og komfort mødes uden bekymringer. Frigør dig selv fra byrden ved ejerskab og tag kontrol over din boligindretning uden at binde dig til store økonomiske forpligtelser. Med vores leasingkoncept får du adgang til et omfattende udvalg af møbler, udstyr og essentielle ting til hjemmet

Alt du behøver til dit hjem

Alle møbler og interiør i vores leasingindretninger er udvalgt nøje og er af høj kvalitet og vi dækker hele Danmark. 

Vi leverer direkte til din dør, og vores professionelle stylister og montører vil  indrette din bolig, så den fremstår indbydende og klar til indflytning. 

Møbler er en stor del af dit hjem og er den ideelle måde at udtrykke din egen unikke stil og personlighed på. 

Vores møbelleasing er den ideelle løsning, uanset om du ønsker at indrette et enkelt værelse eller en hel ejendom. Vi tilbyder en række fleksible muligheder, så du kan finde den helt rigtige løsning til netop dit behov.

Forløb

Oplev friheden ved at lease møbler!
Bliv klar til at flytte ind og ud uden besvær eller økonomiske forpligtelser

  • Processen starter med at vi modtage information om din bolig. Herefter tager vi en grundig dialog omkring dit budget og dine præferencer for stil og indhold.

  • Vi udarbejder en detaljeret produktliste, som du får mulighed for at godkende. Når alt er på plads, underskrives kontrakten, og vi sikrer, at alt er klar til at komme i gang.

  • På den aftalte dag ankommer vores montører og stylister og indretter din bolig. Vi sørger for, at din bolig fremstår indbydende og klar til indflytning.

  • Når kontrakten udløber, kommer vi og fjerner møbler og interiør igen.

Leasing

Den smarte løsning

Vi forstår behovet for fleksibilitet, og derfor kan du hos os også lease dine møbler. Ved at lease møbler kan du nemt tilpasse dig din livsstil uden besvær. Vores leasingløsning bliver skræddersyet så den passer bedst til dit behov og stil, uden at du behøver bekymre dig om langvarige forpligtelser eller de omkostninger, der er forbundet med at købe nye møbler.

Gør din flytning nemmere og mere praktisk med vores fleksible leasingløsning. Du slipper for besværet med at flytte tunge møbler fra sted til sted og kan i stedet fokusere på at nyde dit nye hjem. 

Fordele

Lettere end at eje

Vi tilbyder fleksible og skræddersyede leasingpakker, der inkluderer møbler og boligtilbehør. Vi sørger for levering og indretning, så du er klar til at flytte ind med det samme.
Når kontrakten udløber, henter vi alt igen, så du slipper for besværet med en stor flytning.

Vores brede udvalg af møbler sikrer, at du altid får den perfekte hjemmefølelse, uanset hvor du befinder dig. Med leasingpakker, der passer til alle budgetter og stilarter, har vi noget til ethvert rum i dit hjem – fra belysning og køkkengrej til tekstiler og linned.

Vil du vide mere?
Leder du efter en løsning til at indrette din midlertidige bolig eller kontor?  
Vi er her for at hjælpe dig med at vælge de rigtige møbelpakker til dine behov

Kan vi hjælpe?

Så kontakt os i dag

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.

Scroll to Top