Search

Kundetilfredshed

Vores succeskriterie er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde

Referencer

Det siger vores kunder

Vi værdsætter vores kunder, og deres tilfredshed er vores højeste prioritet.
Det er en fornøjelse at modtage så mange fantastiske udtalelser, der ikke bare hylder
vores indsats, men også fortæller hvordan vi har leveret værdi til vores kunder.

 

Marianne Madsen

Århus

Det er sandelig mig der siger tusind, tusind tak for den utrolige smukke indretning. I har gjort et enestående stort og flot stykke arbejde – I er nogle skønne, seje og virkelig dygtige mennesker.

Læs mere

Peter

Valby

Der skal lyde et stort tak herfra. Det har været en fornøjelse, at få SalesStyling til at sætte et professionelt præg på vores hjem, som vi er blevet vildt glade for.

Læs mere

Claus

Århus

Via Nybolig Århus blev jeg bekendt med muligheden for at salgsstyle vor lejlighed i forbindelse med salg. Det kan jeg virkelig anbefale; SalesStyling er super professionelle, hurtige, god kvalitet af møbler mv; både ude og inde. Klart en medvirkende årsag til et hurtigt salg og jeg kan varmt anbefale SalesStyling

Læs mere

Lene Høj

Indehaver og ejendomsmægler, MDE

Salestyling hjalp mig med at indrette min lejlighed med henblik på salg og den blev solgt på første fremvisning til en pris, der lå langt højere end de bud jeg fik før den blev indrettet

Læs mere

Henrik

København SV

Salestyling hjalp mig med at indrette min lejlighed med henblik på salg og den blev solgt på første fremvisning til en pris, der lå langt højere end de bud jeg fik før den blev indrettet

Læs mere

Jette

Allerød

Min mand er lige landet på adressen. Han er fra Fyn og ikke af de store ord. Men det var sgu lige før, at han jublede og nu har han ikke lyst til, at sælge.
Jeg har kun selv lige set indretningen på Facetime, men det ser SÅ fint ud! Hvor har i nået meget, og hvor er i dygtige. Respekt og tak!

Læs mere

Nordicals Erhvervsmægler

Partner & Erhvervsmægler

Det gik hurtigt og efter jeres indretning havde vi pludselig 3 lejere til lejligheden plus at andre lejligheder også er udlejet netop pga. jeres arbejde

Læs mere

Jesper Mandrup

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

Ugen før påske havde jeg møde med Louise Holm fra SalesStyling omkring samarbejde. Præsentationen af firma og koncept fik mig til at tage en hurtig beslutning på en ”Fotostyling” af en liebhaverejendom i første række til Roskilde Fjord, som der var aftalt fotos på, blot 2 hverdage efter Louises besøg på mit kontor. SalesStyling satte alt ind på at løse opgaven for os og deres indsats og professionelle arbejde gjorde en stor forskel på både fotos og i oplevelsen af ejendommen. Vi og sælger er meget glad og begejstret for samarbejdet med SalesStyling og kan varmt anbefale dem.

Læs mere

Jytte

København SV

Vi er lige flyttet i en ny lejlighed, hvor vi gerne ville indrette dels nogle nye rum, som kontor og gæsteværelse, og dels friske de rum op vi allerede selv havde møbleret. Vi bookede derfor sales styling, og havde besøg af Stine, som hurtigt sporede sig ind på, hvad vi godt kunne lide og fandt en fed sofa, som resten af lejligheden blev bygget op omkring. Få dage senere modtog vi fuld oplæg med moodboard og alt, hvad vi skulle bruge. Stine stod for alle indkøb, modtagelse og levering af møblerne og kort tid efter rykkede hende og Martin ind i to dage og forvandlede lejligheden inkl. ophæng af lamper, hylder, billeder og spejle. Jeg sagde til Stine, at min drøm var, jeg bare kunne lukke øjnene og så blev alt ordnet, og det gjorde det så 🙂 Vi er så glade for resultatet som er så gennemført og har skabt et helt andet hjem med mere varme og dybde. Nu er der ikke et eneste rum, vi ikke er glade for, og vi har ikke det her klassiske “det her rum mangler vi lige at få gjort noget ved” eller halve løsninger. Det var virkelig også begrænset, hvad der ikke blev genbrugt af eksisterende møbler og pynteting. Vi var således på plads med hele indretningen, inkl. alt belysning og opbevaring, kun 1,5 mdr efter vi flyttede ind. Kæmpe lettelse bare at være i mål og ikke have en kæmpe to-do liste og ønskeliste med ting og sager og i det hele taget at slippe for at skulle forsøge at lege stylist, når det ikke er vores area of ekspertise.

Læs mere

Det er netop disse udtalelser, der driver os til konstant at stræbe efter det bedste og gøre en positiv forskel i hver eneste kundeoplevelse.  
Tak for at vælge SalesStyling som din partner!

Kan vi hjælpe?

Så kontakt os i dag

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.

Scroll to Top