Cookie- og Privatlivspolitik

Brug af cookies og behandling af persondata på SalesStyling ApS´ hjemmeside

Når du benytter vores Hjemmeside eller vores Serviceydelser, kan du være sikker på, at dine oplysninger bliver behandlet trygt og godt og efter de enhver tid gældende regler om persondata. Vi er opmærksomme på, hvor stort et ansvar det er at håndtere din data, og vi har derfor altid fokus på dig og dine rettigheder.

I følgende Cookie- og Privatlivspolitik, kan du læse om, hvordan vi behandler dine oplysninger. Du kan læse om, hvilke oplysninger vi indsamler, samt hvorfor, at vi indsamler dem. Du vil også kunne læse mere om dine rettigheder og om hvordan du kan administrere og slette dine oplysninger.

Cookies

1. Hvad er en cookie?

En cookie er en passiv tekstfil, der indeholder data om dit besøg på vores hjemmeside. En cookie bliver gemt på din computer eller anden enhed, som du benytter til at besøge vores hjemmeside. Cookiens job er at fortælle os, hvilke indstillinger du bedst kan lide og hvilke annoncer, der er mest relevante for dig. Derudfra kan vi udarbejde statistikker og målrettet annoncer, baseret på dine præferencer. Dette gør vi for at gøre din oplevelse bedre ved næste besøg. Cookies kan findes på næsten alle hjemmesider i dag og de er ikke skadelig for din enhed, da de ikke kan indeholde virus.

En cookie vil sjældent indeholde direkte informationer om hvem du er og genkender i stedet din ID-browser. Vores oplysninger er således ikke baseret på dit navn, adresse eller andre persondata, men i stedet på oplysninger indhentet fra din IP-adresse om eksempelvis din browsertype, enhedstype, placering, operativsystem eller skærmopløsning. Cookies kan dog indeholde visse former for data, der kan blive klassificeret som persondata.

Vi behandler persondata efter de enhver tid gældende danske og EU-retlige regler om persondata, og kun efter nødvendighed. I visse tilfælde anonymiserer vi den persondata vi indhenter i form af cookies eller vores serviceydelser, til sådan en grad, at oplysningen ikke længere kan anses for at være persondata, da den ikke kan tilknyttes en fysisk person eller virksomhed.

2. Hvilke cookies bruger i og hvorfor?

Nødvendig
De nødvendige cookies, er dem der gør, at vores hjemmeside er brugbar. De nødvendige cookies aktiverer eksempelvis funktioner som side-navigation. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies. Ved brug af vores hjemmeside kan du derfor ikke fravælge nødvendige cookies.

Præferencer
Ved at bruge præference cookies, husker hjemmesiden f.eks. dit foretrukne sprog, og sikrer, at du ved dit næste besøg får samme set-up som sidst. Besøger du hjemmesiden flere gange, kan disse cookies ændre dit set-up, hvis de sporer en ændring i præferencer.

Statistik
Ved at bruge statistik cookies, kan vi nemmere undersøge hvordan dit besøg har været. Her kan vi gennem anonymiseret data, analysere hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer på hjemmesiden, herunder hvilke sider, der er er meget populære eller hvilke funktioner der måske ikke virker efter ønske.

Markedsføring
Markedsføringscookies sporer besøgende på tværs af websites. Herved kan vi og tredjeparter på vores og tredjeparters sider vise relevante annoncer og markedsføring for dig, som skaber en bedre værdi for både brugeren, os og vores tredjeparter.

Tredjeparts cookies
Vi har valgt at lade udvalgte tredjeparter få adgang til at placere cookies på vores hjemmeside.

Disse cookies er f.eks. markedsføringscookies, som en virksomhed kan bruge til at lave målrettet markedsføring eller cookies til trafikmåling og forbedring på hjemmesiden, foretaget af en ekstern virksomhed.

OBS! Vores tredjeparter placerer også cookies på vores hjemmeside, og kan indhente oplysninger om dit besøg. Visse tredjeparter vil i den anledning indhente den information til brug for sig selv eller til at videregive til deres egne tredjeparter. 

3. Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker brugen af cookies er det muligt at slette eller blokere dem. Du kan finde en vejledning til sletning af cookies her, alt efter hvilken browser du bruger: http://minecookies.org/cookiehandtering

OBS! Hvis du sletter eller blokerer cookies vil hjemmesiden ikke blive tilpasset dine ønsker og præferencer, hvorfor annoncerne vist formentlig vil blive mindre relevante for dig. Derudover kan der være visse dele af hjemmesiden, som ikke vil fungere optimalt.

Cookies forbedrer generelt brugervenlighed og din oplevelse på vores hjemmeside. Uden cookies på hjemmesider, ville man skulle undvære mange funktioner og faste indstillinger af brugerpræferencer, eksempelvis sprog-præferencer.

PERSONDATA

De oplysninger vi indsamler, f.eks. gennem cookies, tilmelding til nyhedsbrevet, udfyldelse af kontaktformular og/eller ansøgning om kundeforhold, behandler vi alle med stor forsigtighed, fortrolighed og ikke mindst i overensstemmelse med gældende regler.

SalesStyling ApS er dataansvarlig for de oplysninger, som vi modtager fra eller om dig. Enhver form for oplysning, som kan identificere dig som en fysisk person, er klassificeret som en persondata. Persondata skal altid behandles med stor respekt for privatlivet og en høj sikkerhed. Vi har begge punkter som førsteprioritet, når vi behandler din data.

1. Hvorfor indhenter og behandler I data om mig?

Først og fremmest behandler vi data om dig, i det omfang det er nødvendigt for vores virke. Vi skal eksempelvis bruge nogle oplysninger om dig, for at du kan blive kunde hos SalesStyling ApS.

Vi indhenter og behandler kun persondata, såfremt vi har ret til det. Vores ret til at indhente data kan have hjemmel forskellige steder, f.eks. i lov eller i et samtykke, som du har givet os. Et eksempel kan være hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi skal først og fremmest bruge dit navn og din e-mail, for at sende og adressere nyhedsbrevet til dig. Ved at indtaste den information i kontaktfeltet, giver du os et samtykke til at indhente, behandle og opbevare de oplysninger, så længe, at du er tilmeldt nyhedsbrevet. Dette bliver vi nødt til for fortsat at kunne sende nyhedsbrevet ud til dig. Herunder samtykker du også ved tilmeldingen til nyhedsbrevet til, at vi kontakter dig på din e-mail vedrørende nyhedsbrevet.

De persondata vi behandler om dig, er derfor enten betragtet som almindelige persondata, eller persondata tilknyttet din virksomhed. Vi behandler som udgangspunkt ikke følsom persondata for private.

2. Klagemuligheder

Er du utilfreds med vores behandling af dine oplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet.

3. Tredjeparter

Vores hjemmesider kan indeholde sociale mediefunktioner som fx Facebook, Twitter, LinkedIn og Youtube videoer, som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt, inden du afgiver persondata.

4. Vores kontaktoplysninger:

SalesStyling ApS
Egebjergvej 1
4800 Nykøbing F
CVR-nr. 39370034
Mail: [email protected]
Telefonnummer: 22516763

Generel information om databehandling

1. Hvilke rettigheder har jeg?

Som bruger af vores hjemmeside, har du nogle rettigheder, som vi gerne vil gøre dig opmærksom på.

Du har ret til:

  • At modtage oplysning om en behandling af dine persondata (oplysningspligt)
  • At få indsigt i dine persondata (indsigtsret)
  • At få urigtige persondata berigtiget (retten til berigtigelse)
  • At få dine persondata slettet (retten til at blive glemt)
  • At gøre indsigelse mod at persondata anvendes til direkte markedsføring.
  • At flytte dine persondata (dataportabilitet)

Ønsker du at gøre brug af en eller flere af disse rettigheder, skal du blot kontakte [email protected] med din anmodning.

Hvis du vil læse mere om dine rettigheder som registreret, kan du læse Datatilsynets “Vejledning om de registreredes rettigheder”, her.

2. Hvem behandler mine oplysninger?

Det er kun SalesStyling ApS’ ansatte og tredjeparter, der behandler din data. SalesStyling ApS sørger for konstant at holde sine medarbejder opdateret på gældende lov, og har udarbejdet interne politikker og processer for behandlingen af persondata, så din data altid er sikker. Derudover behandler SalesStyling ApS kun persondata i det omfang, det er nødvendigt efter den gældende situation.

Vi benytter en række databehandlere, der befinder sig i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er her sikret gennem nedenstående databehandleres certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45:

OBS! Vi overfører ikke dine persondata til modtagere i USA eller øvrige tredjelande, der af EU-Kommissionen er karakteriseret som usikre tredjelande. Skulle det på et senere tidspunkt blive aktuelt at overføre data til usikre tredjelande vil dette kun ske, hvis virksomheden i det pågældende tredjeland, forinden har stillet de nødvendige garantier for at modtagerens niveau for at persondatabeskyttelsen er i overensstemmelse med denne persondatapolitik samt gældende EU-lovgivning. Overførslerne vil derfor ske på ét af følgende overførselsgrundlag:

  • At modtageren er certificeret til at overholde principperne for beskyttelse af personlige oplysninger efter US-EU Privacy Shield Framework (Kaldet “Privacy Shield”).
  • At vi har indgået standardbestemmelser om databeskyttelse med modtageren, som efter EU-Kommissionens vurdering frembyder tilstrækkelige garantier for beskyttelse af privatlivets fred, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder samt for udøvelsen af de dertil knyttede rettigheder.

3. Hvor længe opbevarer I mine data?

Vi indhenter, behandler, opbevarer og videregiver kun det data, som vi har ret til, som følge af de danske og EU-retlige regler om persondata. Herunder indhenter, behandler, opbevarer og videregiver vi kun data, som er nødvendig for at foretage vores virke. Kort sagt, behandler vi kun persondata, så længe vi har 1) hjemmel (f.eks. samtykke eller hjemmel i lov) , 2) et legitimt formål.

Hvis data ikke længere er nødvendig, eller der ikke længere er hjemmel til behandling, destrueres de. Tager vi eksemplet med nyhedsbrevet igen, vil dine persondata ikke længere være relevant for os, såfremt du afmelder dig nyhedsbrevet, da vi herved ikke længere skal sende dig e-mails. Derfor bliver din data, ved afmelding af nyhedsbrevet, destrueret og dit samtykke til, at vi må kontakte dig, trukket tilbage.

For at sikre, at vi ikke opbevarer data i længere tid end nødvendigt, har vi en persondatapolitik der sikrer, at oplysninger slettes efter de enhver tid gældende love, regler og retningslinjer for persondata.

Du kan se udløbet på de forskellige cookies nedenfor:

Få vores nyhedsbrev