Kundeudtalelser

For SalesStyling er en opgave først vellykket, når vores kunder er glade. Vi har samlet lidt referencer herunder, som vi gerne vil dele.

Soveværelse-2-scaled-on4ii19q6laf1dzrpd9ha1diui2t1ms73rmw708l1k
Vi er lige flyttet i en ny lejlighed, hvor vi gerne ville indrette dels nogle nye rum, som kontor og gæsteværelse, og dels friske de rum op vi allerede selv havde møbleret.

Vi bookede derfor sales styling, og havde besøg af Stine, som hurtigt sporede sig ind på, hvad vi godt kunne lide og fandt en fed sofa, som resten af lejligheden blev bygget op omkring. Få dage senere modtog vi fuld oplæg med moodboard og alt, hvad vi skulle bruge. Stine stod for alle indkøb, modtagelse og levering af møblerne og kort tid efter rykkede hende og Martin ind i to dage og forvandlede lejligheden inkl. ophæng af lamper, hylder, billeder og spejle. Jeg sagde til Stine, at min drøm var, jeg bare kunne lukke øjnene og så blev alt ordnet, og det gjorde det så 🙂 Vi er så glade for resultatet som er så gennemført og har skabt et helt andet hjem med mere varme og dybde. Nu er der ikke et eneste rum, vi ikke er glade for, og vi har ikke det her klassiske “det her rum mangler vi lige at få gjort noget ved” eller halve løsninger. Det var virkelig også begrænset, hvad der ikke blev genbrugt af eksisterende møbler og pynteting. Vi var således på plads med hele indretningen, inkl. alt belysning og opbevaring, kun 1,5 mdr efter vi flyttede ind. Kæmpe lettelse bare at være i mål og ikke have en kæmpe to-do liste og ønskeliste med ting og sager og i det hele taget at slippe for at skulle forsøge at lege stylist, når det ikke er vores area of ekspertise.
Jytte, København SV
“Efter en liggetid på 2 år, kom der endelig skub i salget. Vi står nu i forhandling med en potentiel køber. Jeg ville ønske vi havde haft Louise ud fra starten.”

Vi har haft vores hus til salg i snart 2 år. I starten havde det mange besøgende, men som tiden gik, faldt nyhedsværdien. Vi fik et tip om Louise, og kontaktede hende. Vi snakkede lidt frem og tilbage i telefonen, og fandt i samme uge en dato for et besøg. Da vi satte ejendommen til salg i sin tid, var det efterår, hvilket tydeligt kunne ses på billederne ude fra. Louise kom med nogle forslag til hvordan vi nemt, og for få penge, kunne få vores have til at virke meget mere indbydende inden der blevet taget nye sommerbilleder af den. Indvendigt tog hun udgangspunkt i nogle af de rum, der slet ikke kom til udtryk før. Hun hjalp bl.a. med at indrette et rigtigt hyggeligt værelse, der hidtil kun havde fungeret som opbevaringsrum for alt muligt. Huset fik faktisk et ekstra børneværelse, og blev på den måde mere attraktiv for børnefamilier. På datoen hvor fotografen kom, ankom Louise en time før fotografen, hvor hun havde nogle indretningsnips og forskellige effekter med, der lige satte prikken over i’et. Der blev tændt lys, sat friske blomster, og i det hele taget hygget ekstra meget om boligen, med ting som jeg ikke selv overhovedet havde tænkt over. Efter ejendommen kom på nettet med de nye billeder, har jeg haft rigtigt mange besøgende, og i skrivende stund er vi i forhandlinger med en potentiel køber.
Kenneth & Maja Rasmussen, Haslev
"Vi har i flere omgange haft fornøjelsen af at sælge boliger, hvor Louise og hendes medarbejdere har stået for indretningen. Servicen har været i top, og noget af det som vi fornemmer, er at møbleringen er tilpasset hver enkelt bolig. Det er tydeligt, at der bliver gået professionelt, til hver enkelt opgave. Alle boliger vi har haft til salg, hvor Louise har stået for indretningen, er blevet solgt, og flere af dem er solgt hurtigt og til salgspriser, som uden tvivl har været højere end, hvis boligerne havde været tomme. Vi kan anbefale Louise og hendes dygtige medarbejdere."
Frederik S. Fausing
Danbolig
"Jeg ved det gør en forskel på både aktiviteten og prisen, når Louise Holm & Salesstyling har været på boligen. Oplevelser og det at kunderne kan se sig selv i boligen og føler sig hjemme er altafgørende ligesom præsentationen af boligen tager sig optimalt ud. Louise og hendes Crew bliver altid rost til skyerne af vores kunder og dermed får vores kunder en fantastisk start på samarbejdet med os. Win win."
Jesper Nielsen
Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen
"Jeg brugte SalesStyling til at møblere vores udlejningslejlighed i indre by. Vi opleve en utrolig professionel service og flexibilitet. Samarbejdet var nemt og ukompliceret da vi blot gav SalesStyling et budget og frie hænder til at indrette. Da vi så lejligheden var alle vores forventinger blevet indløst til UG, og vi har booket SalesStyling til den næste indretningsopgave."
Jesper Schou
Salgsdirektør
“Det er en invstering i dit boligsalg, at bruge en boligstylist inden ejendommen kommer til salg” Som fotograf der til dagligt fotograferer ejendomme, der skal til salg, er det en kæmpe hjælp at have Louise som stylist på dagen. Ofte har jeg en meget stram tidsplan, og hvor end jeg gerne vil, har jeg bare ikke tid til, at gå og flytte møbler, rydde op, rulle wc rullen op, eller feje skidt væk under gulvtæppet. Som fotograf kommer jeg ud til rigtigt meget, og jeg oplever tit, at sælgere ikke ser ejendommen med de samme professionelle øjne som mig. Derfor er det en stor hjælp for mig, og en god investering for jer som sælgere, at bruge Louise inden i sætter jeres ejendom til salg. Jeg giver Louise 5 stjerner for hendes arbejde, og håber at mange flere vil bruge hende, så vi i fælleskab kan få det bedst grundlag for at få solgt jeres ejendom.
Kristian Kristensen
Professionel fotograf fra Rønnede
Perfektionisme + arrangement = Passion! Vi brugte Louise Holm fra Salesstyling.dk til, at indrette 2 af vores projektboliger der skulle sælges. Vi havde brug for en der havde forståelse for den røde tråd gennem begge ejendomme, så de ved et salg fremstod, som et hjem og ikke en udstilling. Vi kan kun sige, at Louise har en fantastisk forståelse for at gøre en bolig til det perfekte hjem. Hun leverede selv alle møbler, lamper, malerier, mv. der passede til den enkelte ejendom. Undervejs kom hun med oplysninger hvis hun fandt en lille fejl, så vi hurtig kunne rette den før et salg. Vi vil helt sikkert bruge Louise igen! Mange vil kunne få en øjenåbner for hvor meget det betyder, at få besøg af en dygtig person, som Louise uanset om det er Erhverv eller privat. Vi anbefaler gerne Louise Holm ejer af Salesstyling.dk. Vi tales ved. Med venlig hilsen. Henrik – Ejendomsudvikler.
Henrik F.
Ejendomsudvikler
” Vi kan kun opfordre andre til at få lavet en boligstyling” Kære Louise Vi vil gerne sige dig tusind tak for samarbejdet. I forbindelse med salget af Sørens ejendom, hjalp du os med at salgsstyle huset, så det i salgsøjemed kunne fremstå som den bedste udgave af sig selv, og tiltrække flest mulige købere. Vi var meget tilfreds med den handlingsplan som du udarbejdede, og vi fulgte den så meget som muligt. Det var rigtigt rart, at der var meget konkrete eksempler på hvilke ændringer der skulle til i vores hjem, og de mange inspirationsbilleder var til stor gavn. Søren og jeg blev ret overrasket over, hvor stor positiv effekt boligstylingen havde på helhedsindtrykket af boligen, og vores familie og venner bemærkede også de positive ændringer. Ejendommen blev solgt hurtigt og både Søren og jeg er ret sikker på, at bl.a. boligstylingen var medvirkende til det hurtige salg. Vi er rigtigt glade for, at vi fik salgsstylet huset, og de input vi fik af dig til at style boligen, har også inspireret mig i indretningen af vores nye ejendom. Alt i alt får du de varmeste anbefalinger fra os, og vi kan kun opfordre andre til at få lavet en boligstyling, fx hvis huset sælges. Mvh Gitte og Søren – Falster
Søren og Gitte Egholm
“Boligstyling var det rigtige for vores familie” Vi har været yderst tilfredse med Den styling løsning som blev anbefalet fra Louise Holm. Forslagene var så spændende – og gav vores hjem et kæmpe løft på design og indretnings kvalitet. Det har resulteret i nogle meget fine billeder. Det er nu lige før vi ikke længere vil sælge huset når det kan blive så moderne efter Louise har været på besøg….. Styling var det helt rigtige for vores familie. Med venlig hilsen Jens Christian Jurlander Direktør
Karen og Jens – Greve
Direktør
Optimér dit hussalg! Under vores møde med Realmæglerne i Søborg om salg af vores rækkehus, blev vi anbefalet at lade Louise fra Sales Styling hjælpe til med at gøre vores hus klar til fremvisning. Samarbejdet med Louise blev en øjenåbner. Ud over at Louise på en professionel måde stylede vores bolig, så den fremstod indbydende og lækker, var det en fornøjelse at samarbejde med Louise, der med sit vindende væsen og gode humør fik en til at føle sig medinddraget i projektet. Huset blev solgt på første fremvisning, uden tvivl fordi Louise havde fået ejendommen til at fremstå lækker og indbydende. Vi kan derfor til en hver tid anbefale Sales Styling. Med venlig hilsen Tonni og Marianne Boysen Kgs. Lyngby
Tonni og Marianne Boysen – Kgs Lyngby
“Samarbejdet med Louise har været helt fantastisk fra start til nu – da dette er kun begyndelsen!” Stuen har nu sammenhæng, stil og har allerede været skabt rammerne for en masse hygge. Med sin frisk, ligetil og personlig involvering har omdannelse af stuen været overskuelig og enkelt. Jeg har følte mig godt tilpas og engageret med Louise, hele vejen igennem noget helt udenfor mit komfortzone.
James Martin – Hellerup
“Jeg synes mine penge er givet godt ud, og ville helt klart anbefalet Louise.” Min ejendomsmægler og jeg snakkede om, hvad der egentlig gjorde at mit hus ikke blev solgt. Det var et skønt hus jeg havde og responsen var positivt ved fremvisningerne. Vi aftalte, at inden der skulle tages nye billeder til nyt salgsmateriale og til boligsiden, at få en boligstylist på og hører hendes input og kommentar. Især om de indtryk hun fik af huset. Om de stemte overens med de billeder , der var af huset og hvad man kunne huske , når man forlod huset. Efter en samtale over telefonen, aftalte vi hurtigt et møde hjemme hos mig. Her var Louise rigtig god til at give feedback på hvert et rum og i samarbejde ( handleplan på hvert rum) fandt vi ud af, hvad der skulle gøres i det enkelte rum. Efterfølgende sendte jeg løbende billeder af de forandringer hvert rum fik. Jeg synes mine penge er givet godt ud, og ville helt klart anbefalet Louise. Hun er åben, imødekommende, idérig. Sans for de små ting, som kan gøre en forskel og skabe varme og hygge i alle rum. Vi nåede ikke at få taget nye billeder, da en fremvisning kort inden fotografen blev booket og mit hus blev solgt. Om det lige var Louise`s ideer der gjorde udfaldet, er ikke til at vide, men jeg er ret sikker på, at hendes hjælp havde stor betydning med at skabe et godt indtryk af mit hus.
Pia Juul – Fensmark
“Alt i alt en professionel og effektiv service. Vi anbefaler Salesstyling v. Louise Holm “ Hej Louise Vi siger tusind tak for hjælpen. Samarbejdet fungerede meget tilfredsstillende. Vores hus blev fint stylet, og herefter blev det solgt på blot 2 uger. Alt i alt en professionel og effektiv service. Vi anbefaler Salesstyling v. Louise Holm til andre, der har behov for at gøre en tom bolig salgsklar. Med venlig hilsen Ida Svanholm
Ida Svandholm – Holte
“Vi gir Sales Styling stor ros og anbefaling.” I forbindelse med salg af 7 ejerlejligheder i Vejle havde vi fået tilbud ind fra Sales Styling på møblering af et prøvehus. Vi fandt ud af, at der var Åbent Hus i prøvehuset søndag eftermiddag og selvom vi først fik aftalt med Sales Styling tirsdag i samme uge om møblering af prøvehuset, så rykkede de på det fantastisk hurtigt, fik møbelleverancer afsted indenfor 2 dage til levering torsdag og rykkede ud for møblering fredag. Vi havde kontakt til Louise Holm, og hun var perfekt til at holde os løbende informeret. Og prøvehuset stod skarp til Åbent Hus og var flot møbleret. Vi gir Sales Styling stor ros og anbefaling.
Tina Østergaard, Mølholm Kapital ApS
“Vi var imponerede over Louises engagement og energi og kan kun give hende vores bedste anbefalinger.” I de år vi havde vores gamle hus, fokuserede vi udelukkende på renovering, hvilket betød at indretningen haltede noget bagefter. Da det skulle sælges blev vi klar over at noget måtte gøres. Her kom Louise ind som en frelsende engel. Hun dannede sig hurtigt et overblik og kom tilbage med en handlingsplan, der fuldstændig matchede vores budget. Den dag, der skulle tages billeder, kom Louise og hun var her, der og allevegne og sørgede for at intet var overladt til tilfældighederne med nogle enestående billeder som resultat. Vi var imponerede over Louises engagement og energi og kan kun give hende vores bedste anbefalinger.
Gitte & Peter Eriksen, Møn
“Vi kan varmt anbefale at få Louise ind over et salg.” Vi har i forbindelse med salg af vores sommerhus, benyttet os af Louises firma. Huset har været til salg i otte mdr. Der har været stor respons på boligsiden, men stort set ingen fremvisninger, i samråd med mægleren blev vi enige om, at det kunne være en god ide at forandre den måde som huset fremstod på. Huset har været brugt også til udlejning, derfor fremstod det sikkert i andres øjne som upersonligt. Vi kontaktede derfor Louise’s firma. Louise var på besøg, lavede i samråd med os en plan for hvad der kunne gøres. Vores indkøbte småting, samt Louises medbragte, gør nu huset virker meget mere varmt og personligt på de nye billeder der er taget af huset. Louise gør meget ud af, at det er vore beslutninger, hvad der skal gøres, er utrolig rar og inspirerende at arbejde sammen med. Vi kan varmt anbefale at få Louise ind over et salg. Vh. Vinni Niels Ubbesen.
Vinni og Niels Ubbesen, Nr. Alslev.
“Du har fra det øjeblik du trådte ind af min dør, været helt fantastisk til at hjælpe mig.” Hej Louise. Jeg vil blot endnu engang sige dig tak for din hjælp med at style mit hus. Du har fra det øjeblik du trådte ind af min dør, været helt fantastisk til at hjælpe mig. Du sagde fra start at du ikke var kommet for at fortælle mig at mit hus ikke var noget værd, men at du måske kunne vise mig nogle ting, som ville gøre salget af mit hus nemmere. Og hold da op en forandring, det er helt utroligt hvad du kunne trylle med, og resultatet er jo bare så flot. Jeg håber det bedste for dig, for du er så dygtig. Kærlig hilsen Conny Blumensaadt Andersen
Conny Andersen, Faxe.
“Jeg gav Louise grønt lys til løse opgaven inden for de rammer vi satte. Resultatet taler for sig selv – jeg er yderst tilfreds med samarbejdet.” Første gang man får Louise i telefonen, kan man høre hvordan hun helt naturligt er smilende og engageret i opgaven. Louise har en positiv energi, og det smitter helt klart af på dem omkring hende. Hun er entusiastisk og brander for at hjælpe, hurtig til at følge op på tingene, er ansvarsbevidst, kreativ og et utroligt positivt menneske. En af de positive ting var at hun brugte tiden på at finde ting der passer til mit hjem og den indretning og de personlige ejendele jeg havde i forvejen. Jeg valgte at give Louise helt frie tøjler, og bad hende om ikke at tage hensyn til mine følelser i processen, og bare foreslå det hun tænkte. Det fungerede rigtig godt og processen var nem og resultatet sublimt. Samarbejdet med Louise har for små penge gjort en kæmpe forskel for mit hjem. Hun så nogle ting, som jeg slet ikke havde set eller for den sags skyld tænkt på, og jeg kan kun sige at jeg er yderst tilfreds med hendes rådgivning og hjælp – og ikke mindst resultatet. Louise var også til stede da fotografen var forbi. Det resulterede i et godt samarbejde med fotografen, som gjorde at hendes tanker og design blev overført til de endelige billeder. Det samlede de sidste tråde. Efter stylingen af min ejendom oplevede jeg stadig Louise være engageret og hun har i den grad fuldt opgaven helt til dørs og mere til. Jeg er imponeret over hvor lang vi kom for et lille budget og har allerede booket Louise til at hjælpe mig med indretning i en anden forbindelse.
Frank Rasmussen, Nykøbing F.
Vi har benyttes os af SalesStyling til indretning af vores prøveboliger, og har sat stor pris på Louises sans for detaljen og hendes individuelle tilgang til hver enkelt opgave. Vi brænder for at skabe velfungerende bykvarterer og veldesignede kvalitetsbyggerier og for os handler det netop om, at kunne præsentere boligens kvaliteter og muligheder på bedste vis. SalesStyling sikrer at boligen tager sig optimalt ud! Louise og hendes team har på disse opgaver leveret professionelt, passioneret og fleksibelt, hvilket vi værdsætter højt.

Vi anbefaler gerne Louise Holm og SalesStyling.
Charlotte Harboe
SALGSANSVARLIG ELF DEVELOPMENT