Skal din bolig sælges?

Går du med salgstanker, og vil du gerne have de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg?
Hvad siger køberne om dit hjem? Hvad kan gøre en forskel, så køberne bestiller en fremvisning på din bolig fremfor de andre?

Uanset hvordan du bor, kan det være en god ide, at gøre noget ekstra for at køberne husker din bolig og får lyst til at booke en fremvisning. SalesStyling har allerede hjulpet over 250 sælgere med en professionel salgsstyling. Book et rådgivningsbesøg og få professionel hjælp til at komme godt fra start med dit boligsalg. Et besøg fra os er med sikkerhed en god investering.

Fra kun 2.438 kr     (1.950 ex moms)

Er du ejendomsmægler, sammensætter vi gerne en fast aftale i dit område, således at dine boliger er de bedste på markedet. Kontakt os endelig for, at høre nærmere.

Grundpakken

Grundpakken er den optimale pakke at vælge, hvis du ønsker de bedste forudsætninger for dit boligsalg.

1. Første besøg: RÅDGIVNING
– Besigtigelse af ejendommen ude og ind.
– Gennemgang af forventninger, historie, tanker, ønsker, og tidsplan.
– Kort designforslag fra SalesStyling med tanker og ideer under første besøg.

2. Konkret handlingsplan 
Selve handlingsplanen vil som udgangspunkt indeholde relativt simple ting, som I selv kan gøre. Skulle der være elementer, hvor der bør bruges professionelle, er I velkomne til selv at vælge – vi har dog et stort netværk, og kan som oftest komme med et fornuftigt tilbud.

3. Andet besøg: FOTOSTYLING
Andet besøg er selve stylingen af ejendommen, hvor vi til slut får besøg af fotografen, som tager billederne til salgsopstillingen. SalesStyling er naturligvis til stede under hele processen, og medbringer altid stylings tilbehør for at skabe den bedste stemning og look på billederne.

PRISEKSEMPLER
Bolig op til 100 m2       6.875 kr      (5.500 ex moms)
Bolig op til 250 m2      9.375 kr       (7.500 ex moms
Bolig over 250 m2    12.500 kr        (10.000 ex moms)

Obs. Fotografen koordineres og betales via din aftale med ejendomsmægleren. Kørselstillæg beregnes efter lokation. Bemærk at der ved større ejendomme, eller ejendomme, der kræver en ekstra stor stylingpakke aftales en fast pris. Du får ingen pludselige fakturaer, alt er aftalt på forhånd.

Komplet indretning

SalesStyling indretter alle typer af ejendomme, lige fra den lille 1 værelses lejlighed, til de dyreste villaer i Danmark.
Prisen aftales på forhånd, og der er altid inkluderet 6 ugers fri leje af inventaret, som SalesStyling leverer, og indretter specifikt til den enkelte opgave. Der er naturligvis mulighed for forlængelse af lejeperioden.
Vi levere en komplet møbelpakke, indretter, og flytter det igen, når ejendommen er solgt. Nemt, simpelt og effektivt – uden tvivl den bedste investering for en tom ejendom, der skal sælges.

PRISEKSEMPLER:
KOMPLET INDRETNING
Inkl. leje af møbler i 6 uger: 

1 værelse           22.500 kr     (18.000 ex moms)
2-3 værelser     27.500 kr.     (22.000 ex moms)
4-5 værelser    35.000 kr.     (28.000 ex moms)

TILKØB:
Tagterrasse    10.625 kr.       (8.500 ex moms)
Mindre altan   4.375 kr.       (3.500 ex moms)

Er du projektudvikler, ejendomsinvestor eller ligende, laver vi gerne en fast aftale på dine kommede projekter.
Ønskes projektbilleder i 3D, kan du læse mere her.

  Booking


  Udfyld dit navn og nummer,
  og vi kontakter dig uforpligtende indenfor 24 timer

  For at sikre at du ikke er en robot bedes du udfylde følgende + 34 = 36

  De bedste hilsner
  Salesstyling teamet

  Ved at klikke “Send” samtykker du til, at SalesStyling bruger dine oplysninger til at kontakte dig omkring SalesStyling’s produkter. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Se nærmere i vores Privatlivspolitik.