FÅ DEN BEDSTE PRIS FOR DIN BOLIG

Det er vigtigt, at potentielle købere kan se sig selv i den bolig de overvejer at købe. Vi køber med følelserne, og hvis der ikke er liv i boligen på en fremvisning, eller det er svært at se mulighederne i en salgsopstilling, så mindsker det chancen for et boligsalg. 

Vi har specialiseret os i at indrette boliger, så de vækker nysgerrighed i salgsopstillingen og tiltrækker køberne ved fremvisninger.

FOTOSTYLING – til en møbleret bolig

Det er afgørende for et godt boligsalg, at boligen tiltrækker så mange potentielle købere som muligt. Første step er her, at boligen tager sig godt ud i en salgsopstilling. 

Ved en fotostyling styler vi huset med dine egne møbler og tilføjer lidt af vores interiør, så boligen tager sig bedst muligt ud, når der skal tages billeder til salgsopstillingen.

Med en fotostyling sikrer du, at din bolig får den bedste start på salget, og tiltrækker sig opmærksomhed med det samme.

1 | Ved første besøg gennemgår vi din bolig, snakker om forventninger og planlægger fotostylingen, hvorefter du selv booker en fotograf til den aftalte dag. 

2 | Vi ankommer på den aftalte dag, og begynder at style din bolig. I samarbejde med fotografen sikrer vi, at billederne fremhæver mulighederne i din bolig. Efter fotografens besøg, rydder vi op og tager vores medbragte interiør med tilbage, så din bolig står tilbage som da vi kom. 

Vi anbefaler, at du ikke er hjemme under styling, og vi vil derfor aftale et sted vi kan finde nøgle, hvis du ikke kan være hjemme til at lukke os ind.

KOMPLET INDRETNING – til en tom bolig

Når købere skal se på en bolig, skal de kunne mærke boligens sjæl og se potentialet. Det kan derfor være et problem, hvis en bolig står tom, fordi sælger allerede er flyttet. Mange købere har svært ved at fornemme boligens potentiale, hvis førstehåndsindtrykket er, at boligen virker trist og forladt.

Ved en komplet indretning medbringer vi møbler og interiør fra vores lager, styler alle boligens rum, så der kommer liv i boligen igen, og potentielle købere kan fornemme boligens mange muligheder.

Oplever du lang liggetid, har boligen været udlejet, eller er du fraflyttet boligen inden du har sat den til salg? Med en komplet indretning får du livet tilbage, så køberne nemmere kan se sig selv i boligen. 

En komplet indretning reducerer liggetiden og du undgår, at skulle gå ned i pris. Du kan med fordel booke os inden vurdering. Vi fremhæver nemlig boligens potentiale, som kan være afgørende for din boligs værdiansættelse.

1 | Vi gennemgår boligen, enten ved hjælp af billeder og plantegning, eller ved et fysisk besøg. 

2 | Vores stylister ligger en plan for stylingen. Ingen boliger er ens, og vi lægger derfor en skræddersyet plan for din boligs arkitektur og særheder. 

3 | På den aftalte dag indretter vores stylist og montør din bolig, og gør let rent, så boligen er klar til fremvisning med det samme. Vi lader alle møbler og interiør stå i den 6-ugers lejeperiode, der er inkluderet i prisen.

4 | Efter endt lejeperiode, eller ved salg før periodens afslutning, afhenter vi møbler og interiør. Ønsker du at forlænge lejeperioden, er dette selvfølgelig en mulighed.

find vejledende pris for
salgsstyling på din adresse