Salgsstyling og professionel fotografering i én samlet pakke

customsize (6)

Når en bolig skal sælges, er det altafgørende at den er indbydende og
at den får drømmene til at blomstre hos de boligsøgende købere på markedet.

Det er der ikke noget nyt i, og det kan vi hurtigt blive enige om. Det var med det mindset, at SalesStyling i 2016 havde sin første salgsstyling. De billeder som køberne bliver præsenteret for, er altafgørende for førstehåndsindtrykket – og hvad nytter et flot stylet hjem, hvis fotografen ikke er god.

SalesStylings mission er at give potentielle købere det allerbedste indtryk af din bolig, og derfor tilbyder vi nu professionel fotografering via landets største udbyder indenfor boligfotografering nemlig Esoft.

Esoft er en danskstartet virksomhed og har eksisteret i over 20 år. Med kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam og en tilgang til drift, ledelse og markedsværdier, som er i lige tråd med vores egne, er stilen lagt for et godt og bæredygtigt samarbejde.

Landssækkende service

indenfor fotografering og styling

Samarbejdet med Esoft gør det muligt at dække hele landet indenfor fotografering og styling, sammen med vores landsdækkende stylister. Når du bestiller en salgsstyling hos SalesStyling kan vi således samtidig tilbyde professionel fotografering, hvilket gør processen lettere og vi sikrer os at både stylist og fotograf arbejder tæt sammen mod det samme mål; nemlig at få det allerbedste frem i den bolig der skal sælges.

Se priser på vores fotopakker her

Eller ring til os med det samme og book din fotopakke
på 22 51 67 63

De bedste hilsner fra
Louise Holm
& SalesStyling teamet

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *