Trænger du til at få besøg af en boligstylist?

image1 (1)

Uanset om dit hus er til salg, eller om du blot ønsker en fornyelse af din indretning, kan en boligstylist være en god investering. Mange mennesker forstår ikke, at en boligstylist er din højre hånd, når du skal sælge eller renovere. Skal du sælge, er det en investering i dit salg, og en service, der kan spare dig for mange måneders unødvendig liggetid.

– Her kommer nogle tegn på at du har brug for en boligstylist.

#1 Nabo ejendommen blev solgt, men ikke din

Konkurrencen er stor, når du sætter din ejendom til salg. Køberne vælger den ejendom, som de syntes ser bedst ud, ud fra de krav og den økonomi de har. Man kan næsten kalde det for en skønhedskonkurrence for huse.

Sidder køberne og kigger på to ejendomme ved siden af hinanden, er der ingen tvivl om, at de først besøger den ejendom, de kan se sig selv i, og som virker mest indbydende.

Får i sjældent besøg af købere, er det måske fordi ejendommen trænger til et kritisk blik og en ændring i indretningen.

Få besøg af en boligstylist, og lad hende hjælpe jer med at style og indrette jeres bolig, så den bliver den bedste udgave af sig selv.

En boligstylist er uddannet til at se de ting, ”almindelige” mennesker ikke ser, og kan via sine erfaringer hjælpe jer på rette vej, så det er jeres bolig, der bliver solgt.

#2 Du føler dig stresset og kan ikke overskue dit eget hjem.

Engang imellem er det rart at komme helt i bund med hjemmet. Det gælder både oprydning og rengøring. Er du stresset, og kan du ikke se dig ud af alle dine huslige projekter, så lad en boligstylist besøg dig.

En boligstylist kan hjælpe dig med at komme i gang og skabe et holdbart og stilrent miljø i hjemmet.

Hun kan rådgive, inspirere, og dekorere, og give dig den gejst tilbage som du måske har mistet. Husk at en boligstylist altid er interesseret i at hjælpe DIG, og aldrig vil indrette noget, der ikke falder i din smag.

#3 Overvejer at sælge, men er ikke klar til at tage springet.

En boligstylist er ofte et af de første mennesker, der kommer på banen i forbindelse med et hussalg. Vil du gerne rådgives, så din ejendom tager sig bedst ud inden mægleren sætter en pris på det, kan det være en god ide, at starte med at få besøg af en boligstylist.

Måske bliver du så glad for det resultat i fandt frem til, at du får lyst til at blive i ejendommen nogle år endnu..

#4 Du vil gerne have solgt din ejendom hurtigt til en høj pris.

Når du først har besluttet dig for at sætte til salg, vil du sikkert gerne hurtigt af med ejendommen og samtidig være sikret den bedste pris.

Det er dokumenteret, at de ejendomme der benytter en boligstylist, har ca. det halve i liggetid i forhold til ejendomme der ikke benytter boligstylist.

Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at kontakte en boligstylist, hvis du har ekstra travlt med dit salg.

(kilde Robinhus testgruppe 2013)

#5 Du har fundet drømmehuset, men er i tvivl om, hvordan det indrettes.

Du har lige fundet det hus, du skal bo i de næste mange år. Væggene er tomme, gulvet trist, og der er utrolig mange rum at gå i gang med. Du ønsker at dit hjem skal afspejle dig, samtidig med, at det skal være funktionelt, hyggeligt, flot, gennemført og et sted DU føler dig hjemme.

Der er mange ting der spiller ind, når det handler om indretning, bl.a. farvegentagelser, dekorationsteknikker, møbellayout, og en masse andet, som i sidste ende, skal gå op i en højere enhed, for at give en vellykket indretning.

Vil du gerne have det bedste ud af dit nye hjem, så lad en boligstylist hjælpe dig.

#6 Du kan ikke overskue at administrere en renovering.

Som boligstylist kommer man ud for mange forskellige opgaver. Det kan være alt fra indretning af store nye erhvervslokaler, til ejendomme der skal totalrenoveres.

Vi samarbejder med VVS’ere, murere, tømrere, elektrikere osv., og kan i mange tilfælde udbyde vores håndværkere, til nogle favorable priser. Vi samarbejder selvfølgelig kan med kompetente fagfolk, så du er sikret det bedste resultat.

Med en boligstylist på sidelinjen, kan du slippe for en masse bekymringer, tidskrævende arbejde, og ikke mindst har du en der ”holder dig i hånden” gennem renoveringsprocessen.

Kender du til ovenstående udsagn, er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 2251 6763.

Jeg tager gerne en gratis og uforpligtende samtale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *