Case closed – og yderst tilfreds kunde

image1

Før og efter et besøg fra Sales Styling

Som salgsstylist kommer jeg ud til lidt af hvert. Det kan være alt fra ældre ejendomme, hvor der har boet et ægtepar i 45 år, til spritnye ejendomme der står helt tomme. Alle ejendomme er unikke, og det er menneskerne der bor der også.  Vi bor alle sammen forskelligt, med hver vores stil og personlighed. 

Lad mig understrege, at når det kommer til indretning, er der for mit vedkommende, ikke noget der er rigtigt eller forkert. Det hele handler om, hvad vi selv kan lide.

Og når det så er sagt…

Noget af det vigtigst at tænke på for en sælger af en ejendom er, at det ikke længere kun er en selv, der skal kunne se sig selv bo der, men i højere grad, at lave det indbydende for en ny køber.

På nogle af mine sager, er der rigtigt meget at gå i gang med, og på andre kan det være nogle få ting, der gør forskellen. Det ender sjældent som en udgave af ”Bo Bedre” – men billederne taler for sig selv, og forskellen er ikke til at tage fejl af. Ubevidst gør alle de bitte små detaljer noget ved os, og den følelse vi får, når vi ser et billede.

Vil du have købere ud og se på din ejendom, handler det om, at gøre ejendommens billeder så attraktive som overhovedet muligt. Det er her at jeg som salgsstylist kan hjælpe dig!

I sidste uge kom der nye billeder på en af de ejendomme, jeg har arbejdet på de sidste par uger.

Casen på lige præcis denne ejendom tegner et godt billede af, hvilke små ændringer der er med til at gøre en stor forskel. Den er et bevis på, hvordan man for relativt små penge, den rette indstilling, og kvalificeret hjælp fra en salgsstylist, kan komme rigtigt langt.

Stor forandring på lille budget
Kunsten for mig som salgsstylist når jeg kommer ud til private hjem, er altid at lave den største forvandling med færrest midler og flest effekter som kunden selv har.

Dertil krydrer stilen med det brede udvalg af tilbehør, jeg har mulighed for at stille til rådighed for kunden. I sidste ende er det som udgangspunkt fokus på en masse små ting, der i sidste ende skaber den helhed og forandring af ejendommen, som løfter den til et højere niveau. I denne sag har kunden kun investeret 2400 kr. i inventar og materialer.

På denne ejendom blev hovedfokus lagt på at indrette kælderen. Ved at lave en indretning af den, åbner det op for nye muligheder, og viser samtidig hvor meget plads der rent faktisk er.

I stuen blev fokus lagt på at skabe ro og mere rum. Den røde sofa var meget dominerende, og der var mange ting, som nutidens stil havde overhalet. Ejendommen indeholdt dog en masse historisk, og ting fra de mange rejser sælgeren havde været på. De ting fik lov at komme mere i fokus.

Væggene og vinduerne forblev urørte, da de fremstod ny istandsatte, og det ville derfor være synd, at begynde at lave huller i en hel ny væg, blot for at hænge nogle billeder op. Selvom væggene er bare – bryder de store møbler og planter de tomme vægge.

I køkkenet skulle der skabes mere ro, sammenhæng, og hygge. Rummet fremstod meget bart, hvorfor lamper og levende lys bl.a. bragte varme og charme til rummet.

Soveværelset og badeværelset var også bart, og der manglede personlighed og varme. Igen blev der stylet med levende lys, blomster, og forskellige effekter, der i deres sammenhæng, bidrog til et mere indbydende miljø.

Jeg kan endelig smile over at denne opgave resulterede i at kunden har valgt at hyre mig ind til endnu en opgave, og ikke mindst har haft lyst til at dele lidt om vores samarbejde til offentligt skue. Læs anmeldelse af processen her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *