Search

Vi tager din trivsel alvorlig

SalesStyling’s værdier

2016

Stiftet

1700

m2 lager
Arbejdsmiljø

Vores værdier

Hos SalesStyling forpligteter vi os til at være bannerførere for vores kerneværdier, som udgør hjørnestenene i alt, hvad vi foretager os. Vores fundament består ikke kun af skabelsen af inspirerende og unikke boligindretninger, men strækker sig også til at skabe etdynamisk og trygt arbejdsmiljø, hvor vores team kan trives og udfolde sig.

Vores engagement i disse værdier styrker vores kundeforhold og former et miljø, hvor kreativitet og faglig udvikling blomstrer. Hos SalesStyling går vi forrest med disse kerneværdier, idet vi tror på, at de ikke blot definerer vores virksomhed, men også udgør grundlaget for at skabe en dyb og meningsfuld forbindelse med vores kunder og kollegaer.

Værdierne

Bæredygtighed

Vi arbejder målrettet på at forlænge levetiden for møbler og interiør gennem genbrug og upcycling. Vi afholder ofte lagersalg for at tilbyde vores møbler videre, og det, som ikke bliver solgt, donerer vi til relevante formål.

Vi samarbejder med leverandører, der deler vores værdier, og vi anvender kun svanemærket tryk til vores tryksager for at sikre ansvarlighed i hver detalje. 

Man hand show the sign of the top service Quality assurance, Guarantee, Standards, ISO certification and standardization concept, satisfaction, service experience. Best guarantee, trust company,

Kvalitet

Kvalitet er kernen i vores design, både i skabelsen af smukke boliger og et dynamisk arbejdsmiljø. Vi stræber efter enestående kvalitet i alt, hvad vi foretager os – fra valget af møbler og materialer til hvordan vi støtter og udvikler vores medarbejdere.

Vores mål er at levere et højt niveau i vores indretninger og samtidig tilbyde et miljø, der fremmer vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

Fælleskab

Fællesskab er vigtigt for vores kundeprojekter og interne dynamik. Vi ser vores kunders projekter som samarbejder, hvor vi sammen skaber noget unikt og fuldstændig tilpasset.

På samme måde værner vi om fællesskabet blandt vores team, hvor ideer deles, respekt er i højsædet, og hvor hver enkelt medarbejder føler sig inkluderet og værdsat.

Tid

Vi investerer omhyggeligt tid og opmærksomhed i både vores kunders projekter og vores medarbejderes trivsel.

For os handler det om at tage den nødvendige tid til at forstå vores kunders behov og ønsker, samtidig med at vi giver vores team den støtte og tid, de har brug for, for at trives og vokse i deres roller hos os.

Vil du være en del af SalesStyling teamet?

Start din karriere her

Scroll to Top