Search

Montør hos SalesStyling

Job

Montør hos SalesStyling

Som montør hos SalesStyling er du en del af hver indretningssucces,
hvor dit arbejde skaber varige indtryk i smukt indrettede hjem

Drømmer du om et spændende og meningsfuldt job som montør? Så er SalesStyling det rette sted for dig. Som montør bliver du en vigtig del af at skabe smukke hjem, hvor du ikke blot sørger for transport og flytning af møbler, men også bidrager til at skabe en funktionel og inspirerende atmosfære.

Vi har et dedikeret team, der arbejder for at gøre hvert hjem til en oplevelse. Hos SalesStyling er du ikke bare en montør, men en nøgleperson, der sikrer, at vores kunders ønsker bliver realiseret.

Som montør hos SalesStyling vil du opleve en varieret arbejdsdag – fra pakning og transport til opsætning af møbler og lagerarbejde, alt sammen med fokus på at skabe smukke og indbydende rum.

SalesStyling er et sted, hvor din praktiske sans og styrke er lige så vigtig som din sans for detaljen. Du vil få mulighed for at bidrage til at skabe hjem, der afspejler vores kunders personlighed og behov, selvom det kræver fysisk hårdt arbejde og mange logistikudfordringer.

Stærkt samarbejde med teamet og administrationen

Som montør hos SalesStyling er du en del af et godt og sundt arbejdsmiljø

Vi prioriterer medarbejdernes trivsel og måler konstant på vores tilfredshed med samarbejdet. Hos os handler det ikke blot om vores faglige dygtighed, men også om den gode stemning og det sjove sammenhold, der præger hver arbejdsdag.

Hos SalesStyling er vi stolte af det tætte samarbejde mellem vores stylingteam og administrationen. Vi har et dynamisk miljø, hvor du ikke kun kan udvikle dig fagligt, men også blive en del af et samarbejde, der værdsætter hinandens styrker og bidrag.

Job

Ansættelsesprocessen

Forberedelse til Anættelse:

Vi annoncerer ledige stillinger som montør hos SalesStyling via vores hjemmeside.

Vi opfordrer også til, at du søger uopfordret, hvor din ansøgning vil blive gemt i op til 6 måneder. Desuden kan du kontakte en af vores ledere, og indlede en uformel samtale om jobmulighederne hos SalesStyling. Dette giver dig en dybere indsigt i vores daglige arbejdsmiljø.

Onboarding processen:

Efterfølgende bliver du inviteret til en jobsamtale med en af vores ledere, hvor du vil møde vores Head of Styles. Denne samtale giver dig mulighed for at lære mere om vores virksomhed ogstillingens forventninger.

Når ansættelseskontrakten er underskrevet, går vi i gang med onboarding-processen for at forberede dig til din karriere hos SalesStyling. Vi skræddersyr din opstart til dine erfaringer og kvalifikationer. Vores mål er at give dig en grundig introduktion og træning i både det faglige og administrative aspekt hos SalesStyling, så du føler dig godt klædt på til at starte.

Scroll to Top