Search

Administration
hos SalesStyling

Job

Administrativ medarbejder hos SalesStyling

Som administrativ medarbejder hos SalesStyling sikre du effektiv
drift og støtter vores team med præcision og organisering

Drømmer du om et spændende og meningsfuldt job inden for administration? Så er SalesStyling det rette sted for dig. Som administrativ medarbejder bliver du en central del af vores daglige drift og hjælper med at sikre, at alle processer kører glat og effektivt, så vores team kan fokusere på at skabe smukke hjem.

Vi har et dedikeret team, der arbejder for at gøre hvert hjem til en oplevelse. Hos SalesStyling er du ikke bare en administrativ medarbejder, men en nøgleperson, der understøtter vores aktiviteter gennem præcise administrative opgaver og en proaktiv tilgang.

Som administrativ medarbejder hos SalesStyling vil du opleve en varieret arbejdsdag – fra håndtering af dokumentation og koordinering af møder til opdatering af systemer og understøttelse af vores teams. Alt sammen med fokus på at sikre en effektiv og organiseret arbejdsplads.

SalesStyling er et sted, hvor din organisatoriske evner og sans for detaljer er lige så vigtig som din evne til at håndtere komplekse opgaver. Du får mulighed for at spille en vigtig rolle i vores virksomhed, støtte vores medarbejdere og bidrage til, at vi fortsat kan levere enestående indretningsløsninger til vores kunder.

Stærkt samarbejde med teamet og marketing

Som administrativ medarbejder hos SalesStyling
er du en del af et godt og sundt arbejdsmiljø

Vi prioriterer medarbejdernes trivsel og måler konstant på vores tilfredshed med samarbejdet. Hos os handler det ikke blot om vores faglige dygtighed, men også om den gode stemning og det sjove sammenhold, der præger hver arbejdsdag.

Hos SalesStyling er vi stolte af det tætte samarbejde mellem vores stylingteam og administrationen. Vi har et dynamisk miljø, hvor du ikke kun kan udvikle dig fagligt, men også blive en del af et samarbejde, der værdsætter hinandens styrker og bidrag.

Woman in white shirt working on laptop surrounded by tax paperwork in a bright office. Financial planning and tax preparation concept.
Job

Ansættelsesprocessen

Forberedelse til Anættelse:

Vi annoncerer ledige stillinger som administrativ medarbejder hos SalesStyling via vores hjemmeside.

Vi opfordrer også til, at du søger uopfordret, hvor din ansøgning vil blive gemt i op til 6 måneder. Desuden kan du kontakte en af vores ledere, og indlede en uformel samtale om jobmulighederne hos SalesStyling. Dette giver dig en dybere indsigt i vores daglige arbejdsmiljø.

Onboarding processen:

Efterfølgende bliver du inviteret til en jobsamtale med en af vores ledere, hvor du vil møde vores Head of Administration. Denne samtale giver dig mulighed for at lære mere om vores virksomhed og stillingens forventninger.

Når ansættelseskontrakten er underskrevet, går vi i gang med onboarding-processen for at forberede dig til din karriere hos SalesStyling. Vi skræddersyr din opstart til dine erfaringer og kvalifikationer. Vores mål er at give dig en grundig introduktion og træning i både det faglige og administrative aspekt hos SalesStyling, så du føler dig godt klædt på til at starte.

Scroll to Top