Mit drømmehus – projekt Villa Holm

image00003

Reklame:
For ganske få dage siden havde vi første spadestik på det, der skal blive vores kommende hjem. 

Der er allerede gået et år siden, vi tilfældigt fandt den grund, som vi straks kunne mærke, skulle være stedet for vores kommende nybygger projekt. 
For at være helt ærlig, har jeg aldrig drømt om at skulle bygge. 
Men efter nogle hårde år, med salg af hus, og adskillige ”hus-sorger” over drømmehuse jeg ikke kunne købe, fordi vi ikke selv havde solgt, var der noget rart og sikkert over at sige;

”Vi bygger vores eget, præcis som vi vil have det.”

Og sådan blev det. Vores landhus på Falster blev solgt, og vi stod med en underskrevet købsaftale på en grund, et nyt sted langt væk fra vores vante omgivelser.

Jagten på at finde det firma, der skulle bygge vores kommende hus, gik ind. Vi undersøgte forskellige firmaer, og efter et tip fra en ven, fandt vi FunkisHuse og arkitekten bagved Morten Ørtenblad. 

Med opførelse af ca. 10 huse om året, er FunkisHuse ikke noget stort firma. Vores første møde med firmaet, og specielt Morten, gjorde et stort indtryk, og der skal immervæk efterhånden lidt til at imponere mig, når vi snakker indretning og byggeri i det hele taget. 
Men ikke desto mindre, var der en vild energi og kemi, og det var lige noget for sådan et iværksætterpar som Kasper og jeg. 
Specielt kunne min krøllede og idefyldte hjerte godt lide, at der var højt til loftet, plads til store tanker, og mulighed for at sætte sit HELT eget præg på det hele. 

Bedst af det hele, delte Morten og jeg samme mission. Det behøves ikke være dyrt, for at få det lækkert. Det handler i virkeligheden om at bygge det smart og klogt. Det er PRÆCIS på samme måde, jeg tænker indretning i min dagligdag. Det handler om sammensætninger, gode valg, og rette mængder af de forskellige elementer. 
Det sidste år er gået med tegninger, materialevalg, el møde, 3D video, og ventetid på byggegodkendelse osv. Nu er de i jorden, og inden 1. december 2021 skulle der meget gerne stå et færdigt hjem til Familien Holm. 

Et nyt kapitel er startet for mig, både personligt, og på min indretningsrejse: For første gang skal jeg bygge og indrette noget til mig selv. Det er lidt særligt, fordi det på alle mulige tænkelige måder også bliver mit visitkort ud ad til. Det bliver mit hjemme-kontor, og det sted der vil danne ramme om møder og events, og selvfølgelig det vigtigt af det hele; vores kommende hjem hvor børnene skal vokse op.


De fleste jeg møder, har en forestilling om, at jeg selv bor flot, med en stilmæssigt flot indretning.


Det kan jeg med hånden på hjertet sige, at jeg ikke gør 😉

Al min tid, energi, og de penge jeg har haft til rådighed, har jeg investeret i at vækste firmaet, og det er virkeligt småpenge, der er brugt på indretning af mit eget. Men nu skal det være. 

Jeg tror det bliver virkelig læreridt, og jeg glæder mig selvfølgelig enormt meget til det her projekt. Vi er i fuld gang med at vælge de sidste ting, og selvom jeg/vi i SalesStyling træffer utallige indretningsvalg i dagligdagen, synes jeg stadig, det er svært at vælge. Men jeg lytter til min mave fornemmelse, og stoler på mine egne evner. 
Heldigvis har jeg også Kasper og vores arkitekt Morten, som er mindst lige så skør og krøllet i sine valg og tanker, som jeg selv er. Jeg tror til tider, jeg udfordrer ham en smule, ikke mindst på mine ideer om, hvad der rent lovligt og rent byggeteknisk kan lade sig gøre. Jeg er nok pænt besværlig, men forhåbentligt på den gode og kreative måde. 

Jeg vil prøve at tage jer så godt som muligt med på denne rejse, og håber, det kan inspirere og guide andre, der måske står overfor nybyg, renovering, eller blot interesserer sig for indretning. 

Hvis du er nysgerrig for mere, så se 3D-videoen for vores drømmehus her:


Kærlig hilsen
Louise Holm

2 thoughts on “<em>Mit drømmehus – projekt Villa Holm</em>”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *