Plakater

f9d974f9a32ac7eb9567cdf2b9ac2321

Et billede siger mere end tusinde ord ikke? Det samme siger en plakat. Det giver lige prikken over i’et, til et rum – så det ikke virker så bart og koldt.

Nummer 2 indlæg, om den lille detalje, som hurtigt godt kan glemmes i alt det her indretning af bolig og hvad der ellers må høre med. Plakater er de nye billeder – hvor vi førhen havde billeder af familie, oplevelser og malerier hængende til at se godt ud i vores hjem, er dette nu så småt på vej ud og ind er kommet plakater. En plakat kan mange ting, blot andet end kun at pynte, som motivere, fortælle en historie, skabe liv.

Der findes mange forskellige typer plakater – og der er nok noget til enhver smag. Der er samtidig forskellige måde at gribe hele det her plakat univers ud på – er man til lidt mere retro lignede plakater kan man altid gå på jagt i den lokale genbrug, eller på DBA.

Efterhånden er der rigtig mange forhandlere af plakater og grafiske print, samt butikker og webshops der har deres egne prints.

De står rigtig fint alene, sammen flere stykker, eller en hel billedevæg. Har du en skænk prøv at sætte billederne på skænken i stedet for at hænge dem op på væggen.

For at få et mere clean look, sæt dem i ramme – har du flere plakater, så sæt dem i ens rammer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *