Udendørs indretnings drømme

Screenshot_2019-04-04-Skab-et-rum-udendørs-med-flot-tilbehør-Outdoor-Lene-Bjerre-300x190

Vi har stillet uret frem og det samme gælder havemøblerne.

Med de første solstrejf og varme i kinderne, drømmer vi os hurtigt væk sydpå. Men hvorfor ikke også få oplevelsen hjemme på din egen terrasse, altan eller have?

Med lidt internationale undertoner i din udendørs indretning, kan du let komme godt på vej.

Få den eksotiske natur med bambus havemøbler i mange forskellige designs og dekorer dem med lækre plaider og puder fra Lene Bjerre, som står med en stærk kollektion, du kan blive inspireret af. Tjek det hele ud her: www.lenebjerre.dk

Hold det i varme farver som okker, gul, orange, rød og brune nuancer, for at få den optimale effekt. Du kan vælge mellem en blanding af fryns, bomuld, uld, print og forskellig vævning for at opnå din personlige stil.

For at samle det perfekte spot, er det en god ide at tilføje et lille gulvtæppe. Et lille tip er, at vælge et der kan tåle at ligge udendørs, flere brands er begyndt at få øjnene op for at lave tæpper i “plast” materiale, så det ikke tager skade af regn og fugt. Hvis du har svært ved at finde et, hjælper vi dig gerne på vej med vores brede sortiment af forskellige leverendører.

OG HUSK SÅ – Tilføj planter! Vi kan stadig ikke få nok af det grønne, som skaber liv omkring os og gør os i godt humør. Om det er inde eller ude, så er de stadig et hit.

Når aftensolen sænker sig, tænd så for udendørs belysningen, en lysekæde skaber hygge uanset om det er i et træ i haven, på en altan, eller over et overdækket område.

Nu er der kun en sidste ting at gøre: Sæt dig tilbage og nyd en kop kaffe, læs en god bog, eller se flere af vores indretnings indlæg her på bloggen.

Lene Bjerre styling

2 thoughts on “Udendørs indretnings drømme”

 1. Hej Louise
  Jeg har fulgt dig og din hjemme side et stykke tid og syntes i gør det rigtigt godt. Jeg arbejder selv med indretning og har gjort det i omkring 30 år, Der er mere messer, showroom og butikker jeg har arbejdet med, de sidste par år er jeg gået mere i haven, da det er mit helt store interesse område. Jeg kom derfor til at tænke på om du kunne være interesseret i et samarbejde, her tænker jeg at det første der møder købere på en fremvisning er indgangspartiet og haven, og derfor vigtigt at det ser lækkert og indbydende ud. Jeg har kontakt til havecentere og gartnere og vil derfor kunne komme med det hele, krukker jord træer og planter osv.
  Jeg håber du syntes det lyder spændende og har lyst til en kop kaffe og en snak.
  Med venlig hilsen Mette Dahl
  [email protected]
  tlf. 31359222

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *