Boligstylisterne på dr1

Skærmbillede 2023-06-06 110012

Følg med i DR’s nye og spændende boligprogram ’Boligstylisterne’ på DR1. Her kan du følge med, når seks talentfulde stylister, herunder vores eget firma SalesStyling, hjælper med at optimere indretningen.

Vi er stolte over at være en del af ’Boligstylisterne’ og bringe vores ekspertise inden for salgsindretning til programmet. Hos SalesStyling ved vi, hvor vigtigt det er at præsentere boligen på en måde, der appellerer til potentielle købere og skaber interesse. Vores fokus er at fremhæve boligens bedste kvaliteter, skabe en indbydende atmosfære og hjælpe med at opnå det bedst mulige salgsresultat.

I ’Boligstylisterne’ vil man se hvordan vores stylister anvender deres ekspertise inden for salgsindretning for at transformere boliger til en visuel fornøjelse for potentielle købere. Vi hjælper med at fremhæve boligens potentiale og gør det attraktivt for købere. Uanset om det drejer sig om at organisere rummet, skabe en neutral farvepalet eller forbedre belysningen, vil du finde masser af inspiration til at forbedre indretningen af din bolig.

Hver tirsdag kl. 20.30 kan du tune ind på DR1 og følge med i ’Boligstylisterne’. Her vil du blive inspireret af vores indretningseksperter, der gør deres bedste for at hjælpe boligejere med at opnå en vellykket salgsproces.

Hvis du ikke har mulighed for at se programmet på det angivne tidspunkt, kan du altid streame det på DR.dk og se det, når det passer dig.

Se traileren for programmet herunder: 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *