Året der gik 2022

Louise

Året 2022 blev en prøvelse på godt og på ondt. Niveauet og ambitionerne var sat højt efter en rekord omsætning i 2021 og at vi nu var ude af Corona nedlukninger mv.

— Men dårligt var året startet ud, før der var krig og stigende priser på helt almindelige dagligdagsting. En ting der også kan mærkes her i forretningen. 


I foråret landede vi vores hidtil største ordre. Nemlig indretningen af 62 ferieboliger hvor alt interiør skulle leveres af os og blive stående til køberne af de lækre boliger. 

I alt svarede det til 307 senge, over 1000 elpærer og omkring 400 havestole. Bare for at nævne nogle enkelte tal. 
Hen over sommeren bestilte vi ting hjem, fik det talt op, pakket ud og samlet det der gav mening. I takt med at hytterne blev bygget færdig, har vi indrettet hen over efteråret og kan snart skrue den sidste pære i lampen, pakke værktøjet sammen og bare NYDE det færdige arbejde. 

Der er ingen tvivl om, at dem der har fået fingrene i en af de lækre feriehuse, kan se frem til nogle fantastiske stunder i Mullerup med både strand, havn, kro og aktiviteter. 
Vi er utrolig stolte over, at vi nu kan sætte tjek ved at have håndteret så stor en opgave. Den læring vi har fået med os, er uvurderlig og vi kan tage den med os videre til næste store opgave. Tak til alle vores samarbejdspartnere, vores kunde for at give os chancen og alle vores dygtige medarbejdere, der har knoklet ekstra meget for at vi kunne lykkedes med opgaven. 

I 2022 har vi også kunne sige velkommen til en hel del nye ansigter. Blandt andet har vi fået vores dygtige Sales Manager Andreas med på holdet. Andreas trådte til i sommers og har sidenhen arbejdet hårdt hver eneste dag, med at hjælpe vores kunder.

Derudover er vi nu fuldtallige på stylister og montører og vi tæller nu 17 mand inklusiv undertegnet. 

I sommeren 2022 fik vi også et KONTOR. Et kontor som vi virkelige er blevet glade for. Kontoret ligger på samme matrikel som vores lager i Vallensbæk. Vi har også en afdeling i Viborg, som dækker hele Jylland og Fyn. Jyllandteamet udvider lagret med 150m2 yderligere☺️

Jyllandteamet havde i år den fornøjelse at være en tur i Tyskland, hvor vi indrettede vores første bolig. Boligen havde været på markedet uden salg i over 9 måneder. Den blev solgt på KUN 10 dage efter styling. Det må siges at være en succes historie. 

Vi kom vidt omkring, og fik både succes med styling på Solskindsøen Bornholm og en succes case i Gedser, som ellers er kendt for at have nogle af Danmarks billigste M2 priser. Vi havde også en stor del erhvervsopgaver. Hvor flere af disse billeder er fra.

Det blev også til en flot udsendelse i TV 2 øst, hvor vi var et smut forbi den villavej, hvor det hele startede. Se eller gense udsendelsen her. https://www.tv2east.dk/guldborgsund/louise-har-succes-som-ivaerksaetter-nu-gaar-flere-kvinder-hendes-vej 

Generelt har året været ret udfordrende, og der er blevet kastet mange ressourcer ind i kernen af firmaet. Året har været travlt, specielt fordi det faldende boligmarked gav ekstra travlhed, da folk nu for alvor ser ind i hvad der er i “ værktøjskassen” når boligerne skal sælges. 

Vi tror på at 2023 bliver året, hvor folk virkelig ser ind i styling i forbindelse med salg og udlejning.

I starten af 2023 lancerer vi vores webshop, så i allesammen snart kan få fingre i alle de lækre ting vi styler med til dagligt. 
Vi håber i vil besøge siden og bruge den når i skal shoppe møbler og interiør. 

Takket være vores store projekt slår vi for 6 år i træk vores omsætningsrekord. Vi er pavestolte af medarbejderne, såvel som de opgaver vi har løst. 

Med disse ord vil vi takke af for 2022, nyde de sidste dage med opgaver. Om få dage poppe nytårs champagnen og se frem mod et FEDT 2023! 

Godt Nytår allesammen.. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *