Året der gik: udvalgte projekter fra 2021

køkkenalrum i huset i valby

Endnu et år er gået, og det har budt på mange fantastiske oplevelser, sjove projekter og nye udfordringer. Vi har kigget tilbage og udvalgt nogle af de projekter vi vil huske 2021 for, imens vi glæder os til de opgaver der venter os det næste år.  

1: KOMPLET INDRETNING FOR ELVIRA PITZNER

Da Elvira Pitzner i år skulle sælge sit hus, stod boligen næsten tom. Hun valgte derfor at indgå et samarbejde med SalesStyling, for at få tilføjet lidt ekstra charme og gjort huset salgsklar. Efter et møde med Elvira, gjorde vi klar til at udføre den komplette indretning. Efter blot 24 timer var huset solgt på første fremvisning, og vi kunne endnu en gang se os tilfredse med et sjovt og anderledes projekt.

TV OPTAGELSER FRA HUSET
KØKKENALRUM I ELVIRAS HUS
NYRENOVERET KØKKEN
Previous slide
Next slide

2: DE STORE KONTORLOKALER

I SalesStyling er vi vilde med nye udfordringer, og er aldrig bange for at kaste os ud i noget vi ikke har prøvet før. Derfor var alle mand også klar, da vi kastede os ud i en komplet indretning af intet mindre end xxx kvm. Når kontorlokaler skal sælges eller lejes ud, kan der opstå tomgang, hvis lokalerne står tomme, da det kan være svært for potentielle kunder, at danne sig et overblik over de mange kvadratmeter, hvis ikke de kan se hvordan det kan indrettes. 
Vi har i løbet af året haft flere muligheder for at prøve kræfter af med komplette indretninger af tomme kontorlokaler, og har hjulpet med at forkorte liggetiden, blot ved at fremhæve lokalernes potentiale.

SKRIVEBORD OG REOLER
PLADS TIL KAFFEPAUSEN
SKRIVEBORDSPLADSER
Previous slide
Next slide

3: INDRETNING RYKKER UD

Efter nedlukningerne de sidste år, er der mange der virkelig har fået øjnene op for, hvor meget det betyder med et lækkert udeområde. Man kan sagtens skabe en oase på en ganske lille altan, eller udvide huset ved at indrette terrassen så den kan bruges i som en ekstra stue i løbet af sommeren. Vi har i år indrettet mange fantastiske uderum, og det er især tagterrasserne der har fået en kærlig hånd i løbet af foråret og sommeren.

SPISEPLADS PÅ TAGTERRASSEN
STYLING AF ALTAN
LOUNGEOMRÅDE I SYDHAVNEN
Previous slide
Next slide

4: FLERE BÆREDYGTIGE INDRETNINGER

Vi stræber efter at gøre en forskel, der hvor vi kan. Gennem årene har vi arbejdet mod at kunne sammensætte stadig mere bæredygtige indretninger, og siden sidste år har vi kun fokuseret endnu mere på, at kunne tilbyde skræddersyede indretninger med bæredygtige materialer. Vi synes resultaterne af de bæredygtige indretninger er blevet lige som vi havde håbet, og det bliver spændende at kunne udvikle videre på dem i 2022.

BÆREDYGTIGT STYLET SPISEBORD
BÆREDYGTIG SOFASTUE
DANSK DESIGN OG BÆREDYGTIGE MATERIALER
Previous slide
Next slide

5: EN NY MÅDE AT HOLDE ÅBENT HUS

I starten af december var et hold af dygtige og indflydelsesrige personligheder inviteret til en ny form for Åbent Hus i Valby. Eventet var arrangeret af mæglerne, i samarbejde med Trine og Anders fra instagramprofil @salmonstreet. Huset der skulle vises frem var så nyrenoveret, at det først stod klart få timer før gæsterne ankom. Vi havde fornøjelsen af at indrette de de mange tomme rum, og dække bordet for gæsterne, der fik serveret middag i husets stue, efterfulgt af en rundvisning, hvor de kunne vise huset frem til deres mange tusinde følgere.

SOFASTUEN PÅ 1. SAL
SPISEPLADS I KØKKEN ALRUM
BORDET DÆKKET TIL GÆSTERNE
Previous slide
Next slide

Tusind tak for i år! Vi glæder os til mange spændende projekter i 2022. 
Skal vi hjælpe dig med at sælge, eller trænger du til at forny dit hjem? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *