5 års fødselsdag

Nyder en fredagsøl med mit team fra Sjælland
Nyder en fredagsøl med mit team fra Sjælland

Wow! 5 år, det står der alligevel på SalesStylings dåbsattest.
Minderne fra alle 5 år løber igennem min krop som en storyline, der bare vælter ind over mig.

Det gør det ekstra meget for tiden. Forleden stod jeg og pakkede nogle nye varer ud.
Udpakningen rev mig fluks 4 år tilbage i tiden, hvor jeg stod hjemme på gårdspladsen på Nykøbing Falster, og pakkede nogle af de første varer ud.
Det regnede, det blæste, men pallen skulle pakkes ud og tingene ind i tørvejr i en fart. Inden da, havde jeg klaret alle stylinger udelukkende med mine egne private ting og nips hjemme fra gården på Falster, hvor jeg boede med min mand og 2 små piger.

Skydning af nyt markedsføringsmateriale i samarbejde med e-soft

Jeg husker tydeligt, hvor mange gange jeg er kørt tidligt afsted og kommet sent hjem, mens jeg på farten agerede sales manager, og forsøgte at få opgaver ind til de kommende dage.
Hjemme på kontoret, aka sofaen eller ved spisebordet hvis det skulle være rigtigt fancy lå jeg begravet i bogføring, faktureringer, mails, planlægning, telefonsamtaler, indkøb, udpakning, samling af møbler, og ja salg- og marketing opgaver, samtidig med deltidsjobbet som handicaphjælper og 2 små børn.
Alle opgaver måtte klares om aftenen, når jeg kom hjem fra indretningsopgaver, for det hele hører sammen, og kørte i en stor ring. Uden salg, ingen opgaver, uden opgaver, ingen penge, uden penge, ingen forretning..

Ovenstående har ikke ændret sig, men det er en noget større skala i dag, og vi er heldigvis en del flere hænder til at lede og fordele de forskellige opgaver. SalesStyling er 10 doblet i omsætning siden dengang..??

Der arbejdes hårdt og intenst på at få nogle nye spændende aftaler i hus

I dag tæller vi 14 medarbejdere, vi har lavet 200 komplette indretninger til dato og har møbelpakker udlejet til mere end 100 hjem af gangen, når der er rigtigt travlt.
Udover komplette indretninger tæller også fotostylinger og indretning til private og erhverv med salg af interiør.
Hvis vi er rigtig gode i år, rammer vi en omsætning på et 2 cifret millionbeløb… En milepæl jeg virkelig håber på at kunne sætte.

Udover at jeg lige pakkede en enkelt palle varer ud forleden, er det en hel anden dagligdag jeg har i dag end for 5 år siden.

I dag ligger mit ansvar udelukkende på at lede, udvikle, og markedsføre SalesStyling. En opgave jeg ikke varetager alene, men sammen med mit trofaste lederteam.
For ikke at forglemme det super seje team bestående af faste flyttefolk og stylister, som altid er gode til at komme med indspark og selvfølgelig laver ALLE de flotte indretninger landet over..!

De er bare så MEGA seje, og alle og enhver betyder noget helt særligt for mig og giver mig lysten og energien til at forsætte mod nye højder. Vores kunder er vigtige, men vores stylister og team er mindst lige så vigtige, og jeg forsøger virkelig at gøre mit bedste for at få alle områder af virksomheden til at spille sammen. Det kan være mega hårdt til tider, det kan det vitterligt. Faktisk er det benhårdt, og hvor min hjerne før var fyldt med praktiske opgaver og gøremål, er det mere strategi og ledelse der fylder nu. Et ansvar der er mega stort, og som kun bliver større i takt med, at vi vokser. Heldigvis er det langt det meste af tiden sjov, udfordrende og lærerigt.
Specielt lærerigt, fordi vi hele tiden støder på nye udfordringer, som vi sammen løser efter bedste evne.

Chefen er ikke for fin til stadig at trække i arbejdshandskerne og hjælpe til med at samle møbler når der er brug for det

Dette år har vi virkelig kigget indad, dels i forhold til medarbejdere, dels i forhold til kunder og samarbejdspartnere. Vi har fokus på at bygge kernen af forretningen op, og hver gang vi møder en udfordring, forsøger vi at lære af det, og gøre det bedre næste gang.
Mange af de ting der sker bagved facaden, er svært at tage og føle på i hverdagen, plus forandringer og nye tiltag tager lang tid at implementere.
– Men jeg kan mærke, at vi hele tiden bliver lidt bedre, og at jeg glæder mig til at se hvilken forretning vi står med om 1 år.

En synlig ting i vil se er, at vi har fået ny hjemmeside, med mere fokus på produkterne. Vi tilbyder nemlig meget mere end blot salgsstyling.
Læs mere her: https://salesstyling.dk/

Med disse ord er det blot at skåle på de 5 år. Det bliver en stille og rolig fredag aften i mit eget selskab for mit vedkommende, da vi har valgt at gemme fejringen af SalesStyling til vores Firmatur der går til Spanien og sydens sol inden længe. se en lille teaser derfra her: https://www.youtube.com/watch?v=eIMYkaOGcxc

Jeg kan slet ikke vente til den tur, og det bliver det smukke sted vi allesammen skal have nogle spændende dage med udvikling, teambuilding, og en stor fest for SalesStyling?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *