Formland tur august 2017

formland

Turen gik endnu engang til Formland messe – den største interiørmesse i Skandinavien.
I forhold til sidste år, hvor vi også besøgte messen, var vi meget bedre forberedte og målrettede, omkring hvordan tiden skulle udnyttes, og hvilke leverandører vi skulle nå at tjekke ud.

Det er altid sjovt at se de nyeste trends og items. Jeg vil sige det sådan, at i forhold til hvad vi så i foråret, går det stadig i den samme retning. Vi snakker herskabeligt, modigt, eksklusivt, dekadent, stilet, og lækkert. Det er storhedstiden, og man må gerne indrette lidt modigt, for det er jo ikke værre end, at man altid kan skifte ud eller male om, skulle man blive træt af farverne, eller den mørke tone, som vi stadig ser mere og mere.

Marmor, kortvelour, farvede vægge, tunge gardiner/tekstiler og “tilfældig” placering af f.eks. knopper til overtøj hitter. Ligeledes er det også stadig super in, at købe nyt brugt; tingene må gerne være rustne og slidte. Personligt skal jeg måske lige vænne mig til “rust looket”, men sammensat med det helt vildt eksklusive, ser jeg en fed kombination.

Farverne for efteråret og vinteren er forsat mørkeblå, men petroleum, og orange, samt karrygul er også hippe farver. Mørklilla er super eksklusivt, og en fin farve skulle blå blive for kedelig, og orange for modigt.

På plantesiden ser vi også mere og mere store og vilde buketter, det må gerne være lidt stort, tilfældigt, og sågar hænge lidt, således at det syner endnu større, i form af store tunge blomster der fra naturens side hænger naturligt – det er noget for folk som mig, der ikke er så god til at få vandet mine blomster derhjemme 

Tiden var knap, da vi havde et hårdt og presset program, og kun var der små 6 timer, hvoraf vi skulle nå alle 8 haller igennem.
Jeg har vedhæftet nogle billeder, der faktisk viser et ret bredt udvalg, af det vi så..

Glæd jer til det næste indlæg, der fortæller jeg nemlig lidt om, hvordan det går med SalesStyling i anledning af vores 1 års fødselsdag lige om lidt 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *