Praktik hos Salesstyling

image4-600x600

Jeg hedder Mathilde Andersen, og jeg er 14 år gammel. Til dagligt går jeg i 8.b på Sophieskolen. Jeg har mandag og tirsdag i uge 48 været så heldig at være i praktik hos Salestyling by Louise Holm. Her har jeg lært meget omkring, hvad det vil sige at være indretningsstylist og samtidig lært om salg af møbler til indretning.

Jeg har haft to super gode dage hos Louise 
Jeg har fået lov til at være meget med i opgaverne, så jeg har fået en fornemmelse af jobbet.

Louise styler/indretter hos private, hos virksomheder, til billeder til salgsannoncer af huse og lejligheder samt komplette boligindretninger.

Den første dag indkøbte vi en masse ting ud fra en plantegning af en projekt lejligheden Louise skulle indrette i komplet i Odense ugen efter. Jobbet som boligstylist indeholder en del matematik, da man bruger plantegningen af et hus eller en lejlighed til planlægningen af indretningen i første omgang når det er en projekt/prøve lejlighed.

Vi fik indkøbt en masse møbler, lamper, brugskunst m.m. som blev købt på nettet hos af Louises faste samarbejdspartnere. Jeg var selv med til at bestille møbler og brugskunst, det var rigtig hyggeligt. Der prøvede jeg at sidde og matche tingene sammen med hinanden og danner billeder i hovedet af indretningen.

Det er derfor Louises egne ting der bliver brugt til salgsannoncer eller komplette boligindretninger. Louise har et godt øje for detaljer og fangende miljøer i sin indretning. Derfor bliver de huse og lejligheder, som hun styler oftest solgt hurtigt. Ligesom hun også kan sælge flere af de møbler og lækre nips ting som hun indretter med. De ryger ofte hurtigt, på grund af de gode priser, som Louise kan sælge det til. Ren win win for kunderne..

Jeg har selv været med til at style et hus i København til en salgsannonce, hvor jeg fik en masse gode tips og tricks. Da opgaven var stylet færdig, ankom en professionel fotograf og skød nogle billeder af huset. Der var tænkt over alle ting, som optrådte på billederne både ude og inde, samt dets betydning for miljøet.

Billederne fra stylingen er vedhæftet i opslaget.
Følg Louise på Instagram hvor hun deler ud af meget mere hendes hverdag. #salesstyling.dk

Jeg har været meget glad for at følge Louise i de to dage 

Mvh Mathilde Andersen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *