Sengegavl – den nye trend. Hvorfor?

Soveværelse-2

Er du også en af de mange som er i tvivl om hvorvidt en sengegavl er nødvendig i din indretning? Så bare rolig, du er ikke alene… Men det skal vi have lavet om på 😊

Som boligstylister oplever vi ofte, at mange stiller spørgsmålstegn til brugen af en sengegavl. Vores erfaring er, at den for mange kan virke klodset og voldsom, men oftest set har den faktisk en stor effekt og positiv virkning i dit soveværelse. Trænger dit soveværelset til fornyelse, så er en sengegavl et godt sted at starte!

Hvis man har pladsen, kan en sengegavl være et frisk pust i din indretning. Den personliggør soveværelset, rammer din seng ind, og skaber en hyggelig og rar stemning!

Indretningen i dit soveværelse skal altid give en oplevelse af afslapning og enkelthed. Det er her du slutter din dag og skal finde ro i dit sind. Sengegavle i rolige farver gør dit soveværelse drømmende, indbydende og til et behageligt sted at være. Lige hvad man har brug for til en rolig nattesøvn eller en kop kaffe og en god bog.
En sengegavl skaber en dejlig ro og ikke mindst fuldender den udtrykket i soveværelset. Den formår at samle alle elementer i rummet og samtidig sørger den for, at det øvrige interiør i rummet kommer bedre til sin ret!

Derudover giver en sengegavl mulighed for at skabe en markant og personlig stil. Er man kreativ og elsker DIY-projekter, så kan en sengegavl laves forholdsvis billigt og med gode opbevaringsløsninger hvis man bor småt. Omvendt kan man også finde mange elegante sengegavle i lækkert design og til gode priser hos bl.a. Coop, Bloomingville og Cozy Living. Er du Coop kunde, så tilbyder SalesStyling lige nu 5% rabat på alle Coop møbler på www.coop.dk. Skriv koden: Louise5.

Derudover tilbyder vi 10% ved køb af sengegavle fra Bloomingville og Cozy Living. Henvend dig til SalesStyling ved køb af disse. Se udvalget af sengegavle på www.bloomingville.dk og www.cozyliving.dk.

Tilbuddene er gældende i 14 dage.

Vi kan ikke sige det ofte nok: Velour! Det kan bare noget og sengegavle i blød velour er ingen undtagelse. Velour er en perfekt måde at bringe varme ind i dit soveværelse og det giver mulighed for at indrette dit soveværelse i det romantiske, stilrene eller klassiske look.

Er bambus stadig et hit? Absolut! En sengegavl i rattan byder naturen indenfor, og giver mulighed for at indrette rummet lyst og skandinavisk eller i nordisk boheme. Det smukke mønster i sengegavlen tager sig så flot ud på den bare væg.

Ovenstående sengegavle er vores absolut foretrukne og favoritter hos SalesStyling. De er elegante og samtidig en fryd for øjet!

Hertil kan du dekorere sengen med smukke sengetæpper og puder fra bl.a. Bloomingville og Cozy Living, som står med en skarp kollektion, som du kan lade dig inspirere af.
Spar endelig ikke på puderne! De er en stor del af sengens helhedsudtryk når man reder sin seng flot op. Vi er af den overbevisning at lysten til at gøre lidt ekstra ud af sit soveværelse og lave en indbydende og opredt seng kommer helt af sig selv, når man har en smuk sengegavl.
Farvevalget i et soveværelse er meget individuelt. Mange finder en dejlig ro i de lyse og neutrale toner, men vores bedste råd er, at du ikke skal være bange for at inddrage farver. Det tilfører en masse varme til rummet!

Udover at en sengegavl er æstetisk og designmæssigt flot, så byder den også på en række praktiske funktioner:

  • Sørger for ingen udefrakommende træk til hovedet hvis din seng er placeret op ad en ydre mur
  • Din væg undgår ”pudesnavs”
  • Nyder du at læse en god bog, så kan en sengegavl bidrage til en hyggelig krog i soveværelset og samtidig sørger den for stabilitet og god rygstøtte


Overvejer du en sengegavl, så vil jeg afslutte med et godt råd: Prøv det!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *