Vinder af årets iværksætter 2018

DSC8422-1024x701-1024x701

I did it! Jeg har vundet en pris, og endda en ganske fin en af slagsen, som mit team og jeg godt kan være stolte af.

Revisionsfirmaet Aage Mågensen og Gentlemen’s Club har sponsoreret den flotte pris “Årets Iværksætter 2018”, som for første gang er blevet udråbt på Lolland-Falster. Det alene gør mig kun ekstra stolt. At jeg er den første nogensinde der vinder prisen, og at der er lagt så meget mærke til min virksomhed, kommer som en dejlig overraskelse.
Prisen blev overrakt i forbindelse med overrækkelsen af Lolland-Falsters “Erhvervspris 2018” i slutningen af oktober.

Den næste overraskelse kom da jeg skulle op på scenen og modtage prisen. For godt nok havde jeg en lille fornemmelse af at der skulle ske noget, men jeg var egentlig mere end tilfreds med bare at være i betragtning.
Det var da også med bløde knæ og en pludselig varme i kroppen, at jeg hørte mit navn blive råbt op. Det ligger ellers slet ikke til mig at reagere sådan, og selvom det hele gik meget hurtigt, huskede jeg heldigvis at nyde øjeblikket.

Bagefter strømmede det ind med lykønskninger og anerkendelser, og det er nok et af de fedeste øjeblikke i min erhvervskarriere.

Som I måske allerede ved, brænder jeg for at få mit forretningskoncept omkring Salesstyling ud til folk. Med denne pris føler jeg, at jeg er kommet et stort skridt nærmere…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *