3 års fødselsdag, 400% vækst, krydret med personlige tanker

DSC3213-671x1024

Det er nat, klokken er over midnat og det er nu præcis 3 år og 21 dage siden SalesStyling fik sit CVR nummer.

Traditionen tro, skriver jeg et personligt blogopslag i forbindelse med fødselsdagen, og i år er ingen undtagelse, for jeg har så meget på hjerte.

2018 blev spået til at være mit år, og det blev det. Så at 2019 næsten kunne blive vildere endnu, var ved årets indgang en ikke-eksisterende tanke.

SalesStylings 3. år, har virkelig stået i vækstens tegn. For et år siden havde vi møbler til 17 komplette hjem. I dag har vi møbler til over 40 komplette hjem og vi har salgsstylet over 400 ejendomme.

Personligt har jeg været igennem en selvudvikling der har været SÅ vild. Det har kostet på nogle fronter, som jeg helst havde været foruden, men det har samtidig givet mig SÅ meget positivt, i et omfang jeg tænker, kun er begyndelsen.
I dette år har jeg på mange måder følt at jeg blev 1-2 år klogere, på månedlig basis.
Jeg har lært af nogle af de dygtigste mennesker, jeg har fået udviklet mine egne arbejdssystemer- og processer og er gået fra at bære hver eneste sofa selv, til at have et helt team af mennesker der arbejder for SalesStyling.

At kunne skabe vækst og arbejdspladser er utrolig tilfredsstillende og jeg føler virkelig jeg gør noget godt for vores allesammens Velfærdsdanmark.

I det her år er jeg blevet mere bevidst om min egen rolle. Uanset hvor meget jeg elsker indretning og at være kreativ, har jeg måtte ligge den del af arbejdet lidt på hylden til fordel for at få hele virksomheden til at fungere mest optimalt. Jeg er med andre ord blevet en ægte boss-lady. Så selvom jeg savner at indrette og have “hands on” på hvert enkelt møbel, har jeg aldrig følt mig mere i mit rette element end jeg gør nu hvor jeg primært fokuserer på vækst og at lede virksomheden (inklusiv alle de småopgaver det automatisk fører med sig)

Det hele lyder nok stort og flot, men når jeg tænker over det, så er det inderst inde de helt små ting i min hverdag der giver mig sommerfugle og bobler igennem hele kroppen.
For eksempel når mine ansatte bruger hashtagget #lovemyjob i deres private instagramopslag.
At modtage en mail fra en tilfreds kunde omkring dagens indretning, tage æren officielt men videregive den ros til den pågældende stylist og se hende vokse 10 cm på få sekunder.
At se det ene salgsstylede hus efter det andet, blive solgt og tilmed være så privilegeret at få lov til at se glæden i sælgeres øjne når vi møder dem efterfølgende.
At møde andre iværksættere og blive anerkendt af omverdenen for det jeg og mit team har skabt fra bunden, er noget af det vildeste jeg har oplevet! Og jeg kan ikke få nok af det.

Meeeen det er jo heller ikke lutter lagkage det hele, for GUD hvor er det også tungt og hårdt arbejde! Hver eneste uge tænker jeg at det bliver en rolig uge og at jeg vil komme i bund med det ene eller andet, men vupti så blev planerne lige ændret og det har ført til utallige sene aftner og lange lange arbejdsdage.
Tankemylder, pres, konstant stress og følelsen af at måtte vælge familie og veninder fra, både fysisk og nærværsmæssigt, er ikke en kombination jeg er særlig stor fan af.
Jeg ville virkelig ønske at jeg bare for en kort stund kunne ligge alt arbejde væk, men det kan jeg ikke. Det er i min hjerne næsten alle døgnets timer og jo mere jeg tvinger min hjerne til at slappe af, jo hurtigere arbejder den bare – præcis ligesom nu hvor bloggen vinder over vigtig søvn.
En virksomhed er på mange måder som et lille barn…. man drømmer om et lille øjebliks fred og ro, men når alt kommer til alt, så knus-elsker man alt ved den og vil ikke leve uden.

Tak til alle vores kunder for at være årsag til at vi kan holde endnu en fødselsdag!

Tillykke til Salesstyling og tillykke til mit team der hver dag knokler for min drøm, vores fælles arbejdsplads og alle vores opgaver der går lige i hjertet på os selv og vores kunder…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *