Året der gik 2019

julepynt-1
  • Iværksætter

Året der gik - 2019

Julen og nytåret står for døren, og det giver altid lidt ekstra tid til at reflektere over året der er gået. Ligeledes gør det sig gældende for tankerne omkring 2020..
 
Året 2019 har for SalesStylings vedkommende være kendetegnet ved iværksætteri og vækst.
Allerede i slutningen af 1. kvartal gik det helt amok! Med 12 helt nye komplette indretninger på en måned, samt alle de andre opgaver, var året pludselig skudt rigtig godt igang.😅
Det førte til en ny stylistansættelse og vi fik Stine om bord på team SalesStyling. 
 
Fra at være storkunde hos diverse biludlejningsselskaber og konstant at være pressede over at skaffe kørsel og store biler, fik vi i starten af året vores egen varebil. Dette betød, at vi nu kunne være langt mere mobile og endnu mere fleksible.
 
Sommerferie blev der ikke meget af, for der boomede det stadig igennem med indretninger og opgaver. Væksten i firmaet gjorde at vi endnu engang kunne udvide teamet, så vi kunne byde stylisterne Sara og Maja velkommen i sensommeren. 
Efteråret bød på en lærerig tur til Messe i Paris, hvor vi fik set på en masse lækkert interiør. Der blev shoppet en del, og vi synes virkelig vi har fået endnu flere lækre ting at indrette med. Det er en sand fornøjelse at gå rundt på vores lager, og se på alle de flotte møbler og accessories. Og det er endnu smukkere at komme ud i de nyindrettede ejendomme, hvor hver enkelt hjem bliver præsenteret bedst muligt. Mine stylister formår gang på gang at overraske mig, med deres kreative evner og flotte løsninger.

 
Sidste skud på ansættelses stammen blev min dygtige højrehånd og Administrative Koordinator Heidi.
Heidi har tidligere arbejdet tæt sammen med ledelsen for hhv. DSV og BLUE WATER, og der er ingen tvivl om at jeg har fundet den rette profil, til at varetage en stor del af mine administrative opgaver. Heidi står også for hele logistikken og den travle kalender, en arbejdsopgave som efterhånden kræver fokus 24/7.
 
I år valgte vi at fejre det gode år, med en lidt anderledes julefrokost!
Nemlig en rejse til Spanien hvor der, ud over skyfri himmel, 23 grader, spa, fantastisk mad og lækker vin, blev lagt spændende planer for 2020. Vi havde den fedeste tur, og der er ingen tvivl om at vi fik knyttet nogle gode og stærke bånd til hinanden, noget som jeg synes er utrolig vigtigt når man arbejder sammen i et team. 
 
Som iværksætter og indretningsboss er det ingen hemmelighed, at jeg har store forventninger til 2020 og jeg kan næsten ikke vente til at hoppe ind i året. Jeg håber i vil følge med på sidelinjen, for jeres mange likes og flotte kommentarer betyder alverdens for os. Jeg lover at 2020 ikke bliver kedeligt – så STAY TUNED! 
 
TAK til alle jer der støtter os, mine ansatte og trofaste samarbejdspartnere og kunder!
 
GOD JUL og GODT NYTÅR!
Iværksætter
Palme

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *