Små tips til pyntning i julen

julebord

Vi er så priviligerede at SalesStyling er et populært sted at søge hen i skolepraktik. Den seneste praktikant vi havde fornøjelsen af, hedder Ida og er meget interesseret i indretning og trends og hun fik til opgave at forfatte et blogindlæg om julepyntning. Resultatet har vi fået lov til at poste her. God fornøjelse med læsningen og tusind tak for besøget Ida.

GØR JULEN STILET

Man behøver ikke altid at bruge rød, når man skal pynte op til jul. Her er lidt ideer hvis du vil gøre din jul stilet. Alt julepynten er fundet hos Lene Bjerre, hvor du også kan finde mange andre fede designs. Når vi pynter op til jul, er det for at opbygge den dejlige og varme stemning, der kendetegner julen.

Dæk et flot julebord! I juletiden er vi oftest samlet omkring julebordet, med god julemad. At dække et flot og stilet julebord, kan godt være lidt svært, hvorfor du her kan få lidt ideer til et hyggeligt julebord. De røde farver er meget brugte i julen, da rød symboliserer varme og kærlighed. De forskellige brands hos SalesStyling har mange flotte og stilfulde juleduge, bordløbere, servietter osv.

Store samt små figurer er en god juledekoration.
Figurerne er mest pingviner og rensdyr. Nu tænker du sikkert, at pingviner da ikke er særlig julet, men det behøves ikke altid være det samme hvert år med den røde farve, rensdyr og nisser. Pingvinen er lidt mere stilet, den er 16 cm. høj og i lidt lys-støvet guld. Rensdyret er derimod lidt mere klassisk, det er hvidt med sølv horn, og er en form for julenipsting, som du kan stille i en vindueskarm eller på sofabordet.

Små dekorationsjuletræer er også fremme igen i år. De er super søde og giver den helt rigtige julestemning. Dekorationsjuletræerne er flottest, hvis du sætter dem sammen med noget andet julepynt evt. noget med lys i. På billedet kan du se de forskellige slags dekorationsjuletræer der er blevet brugt samt nogle små højhuse med lys i.

På dette billede kan du se en rigtig flot og julet oppyntning.
Det er ikke vildt overdrevet, men der står lige 2 lysestager og et rensdyr og et juletræ. Det var nogle at de ting som jeg nævnte tidligere, hvis du sætter det sammen på den helt rigtige måde, kan du få den helt rigtige effekt.

God fornøjelse og rigtig glædelig jul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *