NYHED!
SOMMERHUS-PAKKER

SOMMERHUS-blog

Sommerhuse er mere eftertragtet nu end nogensinde. 
Vi ved hvad der skal til for at du kommer til at stå forrest i rækken, når der skal handles sommerhus. 
Stemningen og feriedrømmen er i allerhøjeste grad vigtigt ved et sommerhussalg. Vi har løsningen til dig der ønsker et mindre løft – eller en komplet make-over; også udlejningsommerhuse.

FOTOSTYLING 
Lad SalesStyling stå for en salgsstyling af DIT sommerhus, og kom foran i køen. Vores professionelle stylister gennemgår dit sommerhus, inde såvel som ude. Vi skruer helt op for den afslappende feriestemning; også med øje for udeområderne. Til slut får vi besøg af fotografen, som tager billeder til salgsopstillingen. SalesStyling er naturligvis til stede under hele processen, og medbringer altid stylings tilbehør for at skabe den bedste stemning af ro og harmoni på billederne. Du skal blot sørge for at der er ryddet op så sommerhuset er lige til at gå til.

Du har desuden mulighed for at tilkøbe en ”styling-goodie-bag”, hvor du køber store dele af indretningen, så de potentielle købere får samme stemning når de besøger dit sommerhus, som da de så billederne online. Vi aftaler naturligvis på forhånd hvad du køber.

Køb af indretning ”LIGHT”
Tilkøb en blanding af store og små stemningsgivende elementer;
fx 1 x sengetæppe med 2 puder, 1 x gulvtæppe, 1 x duftlys til badeværelse, 3 x kunstige planter i krukker etc. 
Køb af indretning ”DELUXE” 
En endnu større pakke, der gør at sommerhuset emmer af feriestemning;
fx. 1 x sengetæppe + plaid og 5 puder, 1 x gulvtæppe + løber, 3 x duftlys, 3 x kunstige planter + 2 x palmer i krukker etc.

PRISEKSEMPEL:
Sommerhus op til 140 m2 fra. 5.625 kr. (4.500 ex moms)

TILVALG:
FOTO PAKKE 1                        1.219 kr       (957 ex moms)
Køb af indretning ”LIGHT” 18.750 kr   (15.000 ex moms)
Køb af indretning ”DELUXE” 56.250 kr. (45.000 ex moms)

KOMPLET SOMMERHUS INDRETNING
Overlad trygt dit sommerhus i hænderne på SalesStyling teamet. Vi sørger for en komplet indretning af tomme sommerhuse eller af de sommerhuse hvor det giver bedre mening at tømme dem, for at fremme drømmen om et sommerhus hos køberen.

Vi ved hvor stor værdi det har, at den potentielle køber få oplevelsen af feriestemning fra første færd, når de ser netop dit sommerhus.
SalesStyling står for hele processen, herunder optimal ruminddeling, møblering og indretning med den rette stemning af hygge, ro og feriestemning.
Når sommerhuset er solgt, flytter vi det hele igen – hvis ikke den nye køber ønsker at overtage hele indretningen. Det er der nemlig også mulighed for. Mange førstegangs sommerhuskøbere forelsker sig tit i både sommerhuset OG indretningen, og derfor ønsker de at købe det hele samlet. Det er naturligvis også en mulighed gennem os.

Mulighed for køb af komplet indretning: Udover de stemningsgivende elementer som fx sengetæpper, plaider, puder, gulvtæpper, lys og kunstige planter, følger der også en basispakke med. Denne vil typisk bestå af fx spisebord, stole, sofa, vægpynt, nips og MEGET MERE.

PRISEKSEMPLER:
KOMPLET SOMMERHUS INDRETNING
Inkl. leje af møbler i 3 mdr.
Sommerhus op til 140 m2 fra                                            31.250 kr    (25.000 ex moms)

TILVALG:
Køb af komplet indretning, anslået 312.500 kr    (250.000 ex moms)

FOTO
Sommerhus-søgningen starter oftest online, derfor er dine fotos vigtige.
Du kan frit vælg fotograf, bruge din mæglers eller benytte dig af vores anbefalede fotografer fra esoft, til gode samarbejdspriser.
Priser fra 957 kr. ex moms. Se alle fotopakker

Den korteste vej til et salg er, når din sommerbolig viser sig fra sin bedste side.
Vi hjælper dig på rette vej – ring og book en tid i dag på +45 22 51 67 63

Kontakt os endelig, hvis du har specifikke ønsker eller spørgsmål til hvordan vi kan hjælpe netop dit sommerhussalg på rette vej.

OBS.Kørselstillæg beregnes efter lokation. Ved større sommerhuse eller sommerhuse der kræver en ekstra stor stylingpakke aftales altid en fast pris. Du får ingen pludselige fakturaer, alt er aftalt på forhånd.

Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og tastefejl.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *