Ville du sige ja til at blive filmet og fulgt i din karrieres absolut mest pressede periode?

Skærmbillede 2020-08-26 kl. 08.36.12

Da DR, lige da coronakrisen brød ud, ringede og spurgte, om jeg havde lyst til at dokumentere min erhvervsmæssige rejse, skal jeg love for, at jeg fik en klump i halsen.

Jeg elsker TV, og ”Løvens Hule” og ”Vandkant til salg” med mere har kun givet mig lyst til mere TV. Men at skulle følges af et TV-hold i 3 måneder i en tid, som så ud til at blive katastrofal, stod ikke lige øverst på ønskelisten. Usikkerheden omkring, hvordan jeg ville fremstå, og hvordan det ville blive klippet, var ikke rar. Heldigvis forsikrede produktionen mig om, at det nok skulle blive fint, og vi brugte meget tid på at snakke detaljerne igennem, ligesom de også skulle vurdere, om min historie ville passe ind.

Aftalen kom i hus, og første optagelse var i Viborg, hvor jeg skulle mødes med Mia Wagner, direktør i Freeway. Sammen skulle vi se på lageret og lægge en slagplan. Da produktionen mødte os, var det virkelig et specielt øjeblik. Det var nemlig det samme hold, som havde siddet i timevis og klippet mit afsnit af ”Løvens Hule”. De følte derfor, de kendte mig ud og ind, men jeg havde jo aldrig nogensinde selv mødt dem.

Der var masser af kemi mellem os alle allerede for første dag, og det var langt sjovere at lave TV, end jeg havde forestillet mig.

I tre måneder blev jeg fulgt på forskellige dage her og der, ligesom hjemmefilmning blev en helt normal del af hverdagen. Selvom jeg stod i min største erhvervsmæssige udfordring, var der plads til sjov, og jeg tror på mange måder, at det TV-program var med til at holde modet oppe.
Jeg har åbnet helt op, inviteret med indenfor i mit private hjem, filmet kaos og makeupfri dage, børn med speed i numsen, og delt alle mine tanker og følelser.

Jeg har fået spørgsmål, der virkelig går ind under huden på mig, og under mange af de første interviews galopperede mit hjerte afsted inde bag skjorten.

Der har skullet mange dybe indåndinger til, men mand hvor har det været fedt og sjovt, og jeg har lært så meget omkring det at lave TV, og jeg følte mig til sidst helt rolig og afbalanceret i det 😉

I AFTEN – onsdag d. 26. august vises programmet på DR.
Jeg er spændt på, om man kan få 3 måneders slid og slæb, frustrationer og lykke kogt ned til et vellykket TV program. Jeg GLÆDER mig virkelig til at se det og HÅBER I VIL SE MED.

SPØRGSMÅL OG KOMMENTARER EFTERFØLGENDE ER MEGET VELKOMNE 😉

De varmeste hilsner
Louise Holm

2 thoughts on “Ville du sige ja til at blive filmet og fulgt i din karrieres absolut mest pressede periode?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *